Gratis bezorgd vanaf € 75,- in NL en BE

Toont alle 6 resultaten

Supplementen voor een stabielere geest

De producten die wij in het assortiment hebben opgenomen richten zich op het verhogen van serotonine in je lichaam en/of het verminderen van de invloed van hormoonschommelingen.

Allemaal op hun eigen wijze kunnen zij ervoor zorgen dat jij minder last van stemmingswisselingen hebt. Zo kan je ontdekken wat voor jóu werkt.

Populair
Vanaf: €20,95

Een nieuw, ánder middel voor vrouwen in de overgang dat wereldwijd succesvol is. Voor brede ondersteuning tijdens de overgang zonder fyto-oestrogenen / isoflavonen of bijwerkingen.

Populair
Vanaf: €31,16

Een uniek combinatiepreparaat op basis van zeer krachtige fyto-oestrogenen. Het geeft brede ondersteuning bij overgangsverschijnselen en is volledig plantaardig.

Populair
Vanaf: €30,98

Mood Rise draagt bij om een positieve stemming te behouden en je energieniveau een boost te geven tijdens periodes van stress en vermoeidheid.

Populair
Vanaf: 22,06

Met geconcentreerd soja-extract en salie. Klinisch bewezen bij opvliegers en overgangsverschijnselen.

Nieuw
Vanaf: €41,75

Speciaal voor in de overgang: een multivitamine én antioxidantencomplex in één met het populaire zwarte zilverkaars (Black Cohosh).

Nieuw
Vanaf: €29,85

De beste vorm van magnesium voor je brein. Voor brede mentale ondersteuning,


Eerder bekeken door jou

Wat zeggen onze klanten over ons?

We gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van de site ga je hiermee akkoord.