De overgang is voor veel 45+ vrouwen een heftige periode die járen duurt.

Wij streven ernaar dat de impact hiervan zo klein mogelijk is voor de vrouwen zelf maar ook op hun werkgevers die we bedienen via ons concept EstroCare for Work.

We helpen je te begrijpen wat er in je lichaam gebeurt tijdens de overgang, wat de effecten zijn en op wat voor manieren je deze kunt verminderen.

Wij doen dit door kennis aan te bieden waar je wat mee kán: duidelijke informatie over de overgang met concrete tips.

Met zorgvuldig geselecteerde middelen tegen overgangsklachten gebaseerd op duidelijke criteria – zodat je als vrouw weet wat je koopt en niet lukraak iets bij de drogist uit het schap hoeft te pakken.

En als laatste: de mogelijkheid tot persoonlijke coaching voor als je wat extra hulp kan gebruiken voor jouw specifieke klachten.

Zó willen we vrouwen ondersteunen om minder last te hebben van hun overgangsklachten en zich weer meer zichzelf te voelen.
Lange termijn hart overgang

Hoe is het begonnen?

Opeens wist een collega van ons niet meer hóe ze haar werk nog kon doen.

Ze vertelde ons hoe ze enorm last van opvliegers had en uit het niets knalrood werd tijdens gesprekken bij klanten. Tussen afspraken door dreef ze uit de auto door hitte en de zweetaanvallen. “Hoe houd je zo een commerciële functie vol?”

Na dit verhaal volgden er meerdere uit onze directe omgeving. Zo had onder andere de één het daten maar opgegeven vanwege de opvliegers en kon de ander haar staande werk niet meer doen vanwege de gewrichtsklachten.

Allen verder op en top gezonde vrouwen, midden in de bloei van hun leven! Onverwachts en schijnbaar uit het niets had de overgang toegeslagen.

We waren geraakt door de enorme impact die de overgang op onze vriendinnen en kennissen had. En door het feit dat ze vaak niet wisten wat ze hiermee aan moesten want hulp was niet makkelijk gevraagd noch gevonden.

Hieruit is het idee voor EstroCare geboren. Omdat we iets wilden betekenen voor alle vrouwen die op hun eigen manier worstelen met de overgang.

EstroCare, dé Menopauze specialist

Gesterkt door onze jarenlange ervaring in de gezondheidszorg besloten wij in 2019 om samen EstroCare op te richten. 

Ons doel: een plek te creëren waar je je als vrouw in de overgang begrepen voelt. Waar je uitleg vindt over alles wat er gaande kan zijn in de menopauze.

En waar je óók terecht kan voor oplossingen die met zorg geselecteerd zijn. Specifiek gericht op overgangsklachten en met nadruk op hormoonvrij, puur en natuurlijk.

Lees meer
Over Ons
3D cover eBook NEW site 1

Heb jij het al aangevraagd?

Met ons gratis e-book leer je aan de hand van praktische informatie en duidelijke tips hoe jij vandaag al kan starten om jouw overgangsklachten te verminderen!

  • Waar komen opvliegers vandaan en wat helpt hiertegen?
  • Extra kilo’s tijdens de overgang: hoe komt dit en hoe behoud je je figuur?
  • Wat doet de overgang met je nachtrust en hoe ga je weer beter slapen?

Blijf niet met overgangsklachten lopen en vraag het nu aan!

Ik ontvang graag het gratis eBook