Opvliegers, slecht slapen, stemmingswisselingen, stijve gewrichten; als je in de overgang zit is de kans groot dat jij deze klachten herkent. En grote kans dat je hiervan af wilt …

MenoElle is een nieuw middel bij overgangsverschijnselen en is in Korea en de VS een enorm succesproduct. De reden achter het succes? MenoElle is vanwege zijn ingrediënten écht anders dan alle andere plantaardige middelen bij overgangsverschijnselen.

Heb jíj al veel geprobeerd zonder effect? Heb je last gehad van bijwerkingen bij andere middelen? Mag of wil je geen hormonen of isoflavonen? Ben je op zoek naar iets wat wetenschappelijk ondersteund is? Een veilige, plantaardige oplossing die geschikt is voor élke vrouw?

Ontdek wat MenoElle uniek maakt en kom erachter of het ook iets voor jou is!

MenoElle, uniek middel tegen overgangsklachten

MenoElle, een uniek middel bij overgangsverschijnselen

Brede ondersteuning voor elke vrouw

MenoElle bevat een mix van drie Koreaanse kruiden en specifieke vitamines en mineralen. Het helpt bij:

 • Je hormoonhuishouding
 • Opvliegers
 • Positieve gemoedstoestand
 • Weerstand en vermoeidheid
 • Ondersteuning van botten en spieren
MenoElle, uniek middel tegen overgangsklachten
Zonder hormonen
Zonder isoflavonen
Zonder gewichtstoename
Zonder soja
Klinisch bewezen
Vegan
Grazia Logo MenoElle

“Vrouwen in de menopauze zweren bij dit product”

Netzwerk Frauengesundheit Logo MenoElle

“Het nieuwe plantenextract EstroG-100 werkt in de overgang”

Apotheke Adhoc Logo MenoElle

“Menoelle met EstroG-100 verlicht de klachten in de overgang”

CO.med magazin Logo MenoElle

“De nieuwe hormoonvrije werkzame stof voor de overgang”

EstroG-100

De kracht van MenoElle zit in haar unieke ingrediënten

Uniek Aziatisch plantenextract

MenoElle bevat het gepatenteerde en wereldwijd succesvolle menopauze plantenextract EstroG-100©.

EstroG-100 bestaat uit drie Aziatische plantenextracten (Cynanchum wildfordii, Phlomis umbrosa en Angelica nigas Nakai) die een lange traditie hebben in de Koreaanse volksgeneeskunde.

EstroG-100 wordt al vele jaren zeer succesvol gebruikt in Amerika, Canada en Zuid-Korea. Het mag nu eindelijk ook in Europa verkocht worden.

Eindelijk werkt er iets. Ik heb zoveel geprobeerd.

“Ik heb het allemaal gedaan: monnikspeper, zilverkaars en al die andere kruidenproducten. Nu heb ik menoElle en het werkt. Het duurde even (5 weken) maar nu voel ik me zoals vroeger.

Geen opvliegers, niet meer zo moe en uitgeblust, en over het algemeen ben ik in een beter humeur. En het beste compliment kwam van mijn kinderen: ‘mam, je bent zoals vroeger.’

Duidelijke aanrader wat mij betreft!”

Hanna
MenoElle

Geschikt voor elke vrouw

MenoElle is vrij van hormonen en fyto-oestrogenen

Bij overgangsverschijnselen worden vaak plantaardige middelen gebruikt zoals fyto-oestrogenen. Fyto-oestrogenen (zoals isoflavonen) zijn stoffen die een oestrogeen effect in het lichaam nabootsen. Daarom worden zij in supplementen aangeboden voor vrouwen in de overgang. Denk bijvoorbeeld aan hop, rode klaver en soja.

Het wordt aangeraden fyto-oestrogenen niet voor langere tijd te gebruiken. Daarom wordt vrouwen met oestrogeen-gevoelige tumoren afgeraden deze preparaten te nemen*

MenoElle met EstroG100 is plantaardig maar géén fyto-oestrogeen. EstroG100 reguleert het effect van oestrogenen op de oestrogeenreceptoren en heeft daardoor geen invloed op de oestrogeenspiegels** in het lichaam.

Zodoende is MenoElle veilig voor alle vrouwen en mag je MenoElle ook langdurig slikken.

Onderzoek

Uitstekende verdraagzaamheid

MenoElle heeft geen bekende bijwerkingen

In vergelijking tot andere plantaardige preparaten bij overgangsverschijnselen wordt MenoElle uitermate goed verdragen.

In Europa is zilverkaars een veelgebruikt ingrediënt in supplementen bij overgangsverschijnselen. Het nadeel van zilverkaars ligt echter in de verdraagzaamheid. Bekende bijwerkingen hiervan zijn misselijkheid, diarree en hoofdpijn en ook is de veiligheid voor de lever niet onomstotelijk vastgesteld bij zilverkaars.

Met MenoElle zijn meerdere klinische studies gedaan en werd in alle studies uitstekend verdragen. MenoElle is veilig en kent geen bijwerkingen.

Onderzoek

Optimale mix van vitamines en mineralen

Speciaal voor de overgang

Omdat je lichaam in de overgang specifieke behoeftes heeft, bevat MenoElle ook een optimale mix van vitamines en mineralen die juist van belang zijn tijdens de overgang:

 • Vitamine B6 helpt bij de hormoonhuishouding,
 • Biotine ondersteunt de huid en activeert de natuurlijke energie in het lichaam,
 • Vitamine B12 voor het normaal functioneren van psychologische functies en mentale prestaties,
 • Foliumzuur draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid,
 • Vitamine C helpt bij vermoeidheid en ondersteunt het immuunsysteem,
 • Vitamine D ondersteunt botten en spieren,
 • Calcium helpt het verlies van botmineralen bij vrouwen in de menopauze te verminderen – een lage botmineraaldichtheid is een risicofactor voor botbreuken door osteoporose,
 • Zink voor het behoud van normaal haar, huid en nagels.

Dit zeggen andere vrouwen over MenoElle

Eindelijk geen opvliegers meer.

“Na 3 maanden gebruik ben ik echt enthousiast. Mijn opvliegers zijn praktisch weg en mijn rusteloze, slapeloze nachten behoren tot het verleden. Over het algemeen voel ik me evenwichtiger en positiever. Ik kan het iedereen aanbevelen die overgangsklachten heeft.”

Petra

Super goed!

“Ik gebruik Menoelle sinds februari 2020 … opvliegers plaagden me ongeveer 20 keer per dag zowel overdag als ‘s nachts. Verschrikkelijk! Al vanaf ongeveer 10 dagen gebruik (ik neem er ‘s ochtends en ‘s avonds één) voelde ik een merkbare vermindering :-).

Nu heb ik misschien vier opvliegers in 24 uur en ze zijn veel minder intens. Ik heb ook het gevoel dat mijn huid mooier is geworden.”

Coco

Top!

“Tot nu toe heb ik geen bijzonder goede ervaring gehad met de zogenaamde ‘alternatieve producten’. Maar Menoelle is inderdaad anders.

Niet alleen zijn die vervelende opvliegers afgenomen, mijn humeur is ook aanzienlijk verbeterd en ik voel me weer in balans. Topproduct!”

Sandra
MenoElle en haar voordelen

MenoElle: iets voor jou?

 • Brede ondersteuning bij overgangsverschijnselen
 • Unieke natuurlijke ingrediënten (gestandaardiseerde extract EstroG-100)
 • MenoElle is vrij van hormonen en fyto-oestrogenen
 • Veilig en uitstekende verdraagzaamheid
 • Optimale mix van vitamines en mineralen, speciaal voor de overgang

* Advies van de Federal Institute for Risk Assessment, EFSA 2015

** Bo-Yeon Kwak et al. (2008): Binding Affinity of EstroG to ER alpha and beta using EnBio Estrogen Receptor. Report by Research Institute of Veterinary Medicine, Chungbuk National University, Korea.

Chang, Albert et. al. (2011): The Effect of Herbal Extract (EstroG-100) on Pre-, Peri- and Post-Menopausal Women: A Randomized Double-blind, Placebo controlled Study. 

EstroCare logo
We gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van de site ga je hiermee akkoord.