Toont alle 9 resultaten

Voor de juiste verzorging van je vagina

De overgang kan verschillende vaginale ongemakken met zich meebrengen zoals vaginale droogheid en minder zin in seks. Ons assortiment bevat prijswinnende vaginale zetpillen, uitgekiende voedingssupplementen die je niet overal vindt, natuurlijke glijmiddel specifiek geselecteerd voor vrouwen in de overgang en meer.

Wil je meer advies over welke van onze producten een rol zouden kunnen spelen voor jou? Lees dan over onze middelen bij vaginale droogheid.

28,25

Duindoornolie: ideaal bij droge slijmvliezen

Aanbieding
94,25

Uniek, krachtig combinatiepreparaat op basis van fyto-oestrogenen hop en soja. Ondersteunt bij overgangsverschijnselen zoals opvliegers. 100% hormoonvrij en plantaardig.

Populair
34,95

Uniek, krachtig combinatiepreparaat op basis van fyto-oestrogenen hop en soja. Ondersteunt bij vermindering van overgangsverschijnselen. 100% hormoonvrij en plantaardig. Ook beschikbaar in voordeelverpakking.

Populair
13,95

YES VM: een vaginale crème voor natuurlijke, langdurige vochtigheid.

Aanbieding
16,99

Cydonia Vijf plantenextracten is een natuurlijke oplossing voor vaginale droogheid bijvoorbeeld als gevolg van de overgang.

Aanbieding
Uitverkocht
14,99

De Vaginor plus zetpillen van Cydonia bieden een prachtige natuurlijke oplossing op basis van tea tree-olie ter ondersteuning van de natuurlijke weerstand in de vagina.

12,95

Yes WB, superieur plantaardig glijmiddel op waterbasis. Vrij van chemische toevoegingen. Daarom heel geschikt voor vrouwen in de menopauze.

8,99

Gentle Day intieme wasgel is zachte en natuurlijk. Speciaal geschikt voor de intieme zones maar ook heerlijk voor je hele lijf.

Uitverkocht
2,50

Om je overal even te kunnen opfrissen. Natuurlijke natte bamboe doekjes met aloë vera. Geschikt voor je hele lijf, óók je intieme delen.


We gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van de site ga je hiermee akkoord.