Gratis bezorgd vanaf € 75,- in NL en BE

Toont alle 8 resultaten

Voor lekker slapen in de overgang

Niet goed kunnen slapen is een zeer diverse klacht. Daarom hebben wij verschillende producten die op verschillende manieren jou kunnen helpen om beter te slapen, speciaal afgestemd op vrouwen in de overgang. Wij bieden onder meer voedingssupplementen tegen nachtzweten en om de slaap beter te kunnen vatten, en verkoelende producten zoals koelsjaaltjes, een verfrissende body spray en zelfs een kleine stijlvolle ventilator. Lees verder …

Populair
Vanaf: €20,95

Een nieuw, ánder middel voor vrouwen in de overgang dat wereldwijd succesvol is. Voor brede ondersteuning tijdens de overgang zonder fyto-oestrogenen / isoflavonen of bijwerkingen.

15,95

Deze oplaadbare handventilator past in je hand. Verkoeling waar en wanneer jij het nodig hebt!

Uitverkocht
16,45

Deze heerlijke spray bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten die directe afkoeling en verfrissing geven als een opvlieger opkomt.

Nieuw
BlackBlack
Blue Tye DieBlue Tye Die
NavyNavy
Pink CamouflagePink Camouflage
Red Tye DieRed Tye Die
+1
18,95

Dit populaire Australische koelsjaaltje biedt de hele dag of nacht verkoeling zodat je minder last hebt van opvliegers en/of nachtzweten.

Populair
7,95

Salie staat bekend om de anti-transpiratie eigenschappen en is een natuurlijke rustgever.

Populair
Vanaf: 27,95

Met geconcentreerd soja-extract en salie. Klinisch bewezen bij opvliegers en overgangsverschijnselen.

Nieuw
11,95

Arkorelax® Slaap Flash is je bondgenoot om snel te ontspannen en goed te slapen.

Nieuw
Uitverkocht
Vanaf: €41,75

Speciaal voor in de overgang: een multivitamine én antioxidantencomplex in één met het populaire zwarte zilverkaars (Black Cohosh).


Welk middel voor een betere nachtrust past bij jou?

Slapen vormt de fundering van je functioneren. In de overgang slapen veel vrouwen juist erg slecht. Ze liggen wakker en kunnen niet doorslapen sinds ze in de overgang zijn gekomen. Dit heeft enorme impact op het dagelijks leven.

Je vindt bij ons bewezen supplementen die op verschillende manieren werken om nachtzweten te verminderen, je slaapkwaliteit verbeteren en producten die je snel verkoeling bieden.

Producten bij nachtzweten

De producten die wij in het assortiment hebben opgenomen richten zich op het verhogen van serotonine in je lichaam en/of het verminderen van de invloed van hormoonschommelingen.

Allemaal op hun eigen wijze kunnen zij ervoor zorgen dat jij minder last van stemmingswisselingen hebt. Zo kan je ontdekken wat voor jóu werkt.

Ontdek onze producten bij nachtzweten >>>

Supplementen voor lekker slapen

Lekker doorslapen een uitdaging voor je …? Probeer onze supplementen eens!

Ontdek onze supplementen voor lekker slapen >>>

Verkoelingsmiddelen

Wil je voorkomen dat een opvlieger echt 'doorbreekt'? Koel jezelf bijvoorbeeld met onze 100% natuurlijke verfrissingsspray, speciaal ontwikkeld tegen opvliegers. Of draag een heerlijk verkoelend koelsjaaltje of zet een stijlvol mini-ventilatortje in.

Ontdek onze verkoelingsmiddelen >>>

Lekker slapen menopauze

“Blijf niet lopen met overgangklachten!”

Eerder bekeken door jou

36,99

Gentle Day menstruatiecup: voel je vrij en schoon ondanks bloedverlies

Wat zeggen onze klanten over ons?

Selecteer een Afleverpunt

We gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van de site ga je hiermee akkoord.