Toont alle 8 resultaten

Voor een fijne nachtrust in de overgang

Niet goed kunnen slapen is een zeer diverse klacht. Daarom hebben wij verschillende producten die op verschillende manieren jou kunnen helpen om beter te slapen, speciaal afgestemd op vrouwen in de overgang. Wij bieden onder meer voedingssupplementen tegen nachtzweten en om de slaap beter te kunnen vatten, en verkoelende producten zoals koelsjaaltjes, een verfrissende body spray en zelfs een kleine stijlvolle ventilator.

Wil je meer advies over welke van onze producten een rol zouden kunnen spelen voor jou? Lees dan over onze middelen bij slecht slapen in de overgang.

Aanbieding
Populair
68,95

MenoElle biedt brede ondersteuning tijdens de overgang, is vrij van hormonen en fyto-oestrogenen, en heeft geen bijwerkingen. In voordelige verpakking genoeg voor 3 maanden.

Aanbieding
Populair
23,95

Een nieuw, ánder middel voor vrouwen in de overgang dat wereldwijd succesvol is. MenoElle biedt brede ondersteuning tijdens de overgang, is vrij van hormonen en fyto-oestrogenen, en heeft geen bijwerkingen. Ook beschikbaar in voordeelverpakking.

Populair
Black mini dotsBlack mini dots
Black tonesBlack tones
Blue honeyBlue honey
Light blue solidLight blue solid
Lime blue batikLime blue batik
+7
12,95

Dit bekende populaire Canadese koelsjaaltje biedt de hele dag verkoeling zodat je minder last hebt van hitte en opvliegers. Te dragen als accessoire of onzichtbaar onder je kraag.

Populair
Vanaf: 13,46

Salie bezit de unieke eigenschap transpiratie te beïnvloeden en heeft een kalmerende werking.

Aanbieding
Uitverkocht
19,95

Life Extension Herbal sleep. Een goede nachtrust door het kalmerende en ontspannende effect van onder andere citroenmelisse.  

3D Relax3D Relax
HeadacheHeadache
14,95

Koelkussentje van Canadese herkomst biedt de hele dag (en nacht) verkoeling. Heerlijk verkoelend op je ogen of je voorhoofd!

12,95

De beste remedie tegen een opkomende opvlieger is afkoeling! Deze heerlijke Fem comfort body spray van Primavera bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten die directe verfrissing geven.

Aanbieding
13,95

Deze stille oplaadbare handventilator past in je hand, is stil en handig. Verkoeling waar en wanneer jij het nodig hebt!


We gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van de site ga je hiermee akkoord.