fbpx

Toont alle 7 resultaten

Voor een fijne nachtrust in de overgang

Niet goed kunnen slapen is een zeer diverse klacht. Daarom hebben wij verschillende producten die op verschillende manieren jou kunnen helpen om beter te slapen, speciaal afgestemd op vrouwen in de overgang. Wij bieden onder meer voedingssupplementen tegen nachtzweten en om de slaap beter te kunnen vatten, en verkoelende producten zoals koelsjaaltjes, een verfrissende body spray en zelfs een kleine stijlvolle ventilator.

Wil je meer achtergrondinformatie over slaapproblemen en advies over welke van onze producten hierbij een rol zouden kunnen spelen voor jou? Lees dan over hoe slaapproblemen en de overgang hand in hand kunnen gaan.

 

Nieuw!
24,95

MenoElle: het nieuwe middel bij overgangsklachten, voor een veelzijdige ondersteuning tijdens de overgang. Hormoonvrij en geschikt voor alle vrouwen

29,95

Life Extension Herbal sleep. Een goede nachtrust door het kalmerende en ontspannende effect van onder andere citroenmelisse.  

14,95

Deze stille handventilator past in je hand, is stil en handig. Verkoeling waar en wanneer jij het nodig hebt!

14,95

Koelkussentje van Canadese herkomst biedt de hele dag (en nacht) verkoeling. Heerlijk verkoelend op je ogen of je voorhoofd!

12,95

De beste remedie tegen een opkomende opvlieger is afkoeling! Deze heerlijke body spray van Primavera bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten die directe verfrissing geven (salie en pepermunt).

12,95

Dit bekende populaire Canadese koelsjaaltje biedt de hele dag verkoeling. In vele modieuze designs verkrijgbaar.  

14,95

Salie, bezit de unieke eigenschap transpiratie te beïnvloeden en heeft een kalmerende werking.