Gratis bezorgd vanaf € 75,- in NL en BE

Onze populairste middelen tegen overgangsklachten

Populair
Vanaf: €20,95

Een nieuw, ánder middel voor vrouwen in de overgang dat wereldwijd succesvol is. Voor brede ondersteuning tijdens de overgang zonder fyto-oestrogenen / isoflavonen of bijwerkingen.

Populair
Vanaf: €30,98

Mood Rise draagt bij om een positieve stemming te behouden, gejaagdheid te verminderen en je energieniveau een boost te geven tijdens periodes van stress en vermoeidheid.

Nieuw
Vanaf: €30,98

Burn Well is ons nieuwste supplement bij gewichtsuitdagingen en bevat het klinisch geteste Metabolaid®. Het sluit perfect aan bij het lichaam van een vrouw in de overgang.

Populair
Vanaf: €31,16

Een uniek combinatiepreparaat op basis van zeer krachtige fyto-oestrogenen. Het geeft brede ondersteuning bij overgangsverschijnselen en is volledig plantaardig.

Populair
Vanaf: 7,99

In de overgang kan je zweet opeens extra sterk gaan ruiken. Ruik lekker fris met deze deodorant die speciaal ontwikkeld is tegen hormoonzweet.

Populair
14,75

Plantaardige vaginale gel die langdurig hydrateert en zachte verzorging biedt zonder de natuurlijke zuurgraad van de vagina aan te tasten.

Producten voor vrouwen als jij

We weten het, het is niet zo eenvoudig om een middel tegen overgangsklachten te vinden waar je echt iets aan hébt. En als je dan dat juiste middel vindt? Dat kan een wereld van verschil maken voor je …

Hormoonvrij

Elke overgang is uniek. Niet alles werkt voor elke vrouw. Daarom hebben wij een breed assortiment. Volledig vrij van geslachtshormonen.

Afgestemd op jouw lichaam in de overgang

Wij hebben gezocht naar wat effectief maar ook zacht is voor je lichaam. En zo weinig mogelijk gedoe bij gebruik.

Selectie onderbouwd met onderzoek

Wij hebben gepubliceerde studies zorgvuldig voor je uitgeplozen en op basis daarvan ons assortiment samengesteld.

Nieuw in ons assortiment

Nieuw
Vanaf: €30,98

Burn Well is ons nieuwste supplement bij gewichtsuitdagingen en bevat het klinisch geteste Metabolaid®. Het sluit perfect aan bij het lichaam van een vrouw in de overgang.

Populair
Vanaf: 27,95

Met geconcentreerd soja-extract en salie. Klinisch bewezen bij opvliegers en overgangsverschijnselen.

Nieuw
BlackBlack
Blue Tye DieBlue Tye Die
NavyNavy
Pink CamouflagePink Camouflage
Red Tye DieRed Tye Die
+1
18,95

Dit populaire Australische koelsjaaltje biedt de hele dag of nacht verkoeling zodat je minder last hebt van opvliegers en/of nachtzweten.

Nieuw
Uitverkocht
Vanaf: €41,75

Speciaal voor in de overgang: een multivitamine én antioxidantencomplex in één met het populaire zwarte zilverkaars (Black Cohosh).

Nieuw
Vanaf: 16,63

Forcapil ® is een voedingssupplement dat kracht, groei, weerstand en haardichtheid bevordert en helpt haaruitval te voorkomen. Nummer 1 merk bij haaruitval in Frankrijk.

Nieuw
11,95

Arkorelax® Slaap Flash is je bondgenoot om snel te ontspannen en goed te slapen.

Dit zeggen onze klanten over ons

Onze tips voor jou

Menoelle verpakking met badges

MenoElle: het nieuwe middel voor vrouwen in de overgang

MenoElle is een nieuw, breed inzetbaar middel bij overgangsklachten dat écht anders is dan alle andere plantaardige middelen bij overgangsverschijnselen.

Heb jíj al veel geprobeerd zonder effect? Heb je last gehad van bijwerkingen bij andere middelen? Ben je op zoek naar iets wat wetenschappelijk ondersteund is? Een veilige, plantaardige oplossing?

Ontdek wat MenoElle uniek maakt en kom erachter of het ook iets voor jou is!

Lees meer over MenoElle
Mood Rise ingredienten site

Mood Rise: voor een positieve stemming en meer energie

Heb jij last van stemmingswisselingen, vermoeidheid of gejaagdheid?

Vitasonar Mood Rise is een nieuw middel op basis van een unieke combinatie van bewezen, premium natuurlijke ingrediënten die je helpen om je weer meer jezelf te voelen.

Kan jij wel een Mood Rise gebruiken?

Lees meer over Mood Rise
Mood Rise ingredienten site

Deze middelen heb je onlangs bekenen

Profiteer van de voordelen van EstroClub

Hoe het werkt? Heel eenvoudig! Als je een account bij ons hebt aangemaakt, spaar je automatisch elke keer als je een bestelling plaatst Estropunten. Deze kan je inzetten voor korting op een volgende bestelling.

Join the club?

Maak jouw account aan en begin met sparen

Gratis bezorgd vanaf € 75,- in NL en BE