Gratis bezorgd binnen NL vanaf €50,- (hieronder €4,95)

Vóór 15:00 besteld = zelfde werkdag verzonden

Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen

Onze klanten geven ons een 9,3

Producten voor vrouwen als jij

De juiste middelen bij overgangsklachten kunnen je enorm ondersteunen je weer meer jezelf te voelen. Het is echter nog niet zo eenvoudig om een middel te vinden waar je echt iets aan hébt.

Ons assortiment is samengesteld met enkele cruciale vragen in het achterhoofd. Wat heeft een vrouw in de overgang nodig? Wat zijn de laatste inzichten? Welke middelen zijn onderbouwd met studies en in welke samenstelling? In hoeverre is een product puur en natuurlijk?

Zo kan jij erop vertrouwen dat de producten die wij aanbieden ook voor jou echt een verschil kunnen maken.

Onze populairste middelen bij overgangsklachten

Populair
21,95

Een nieuw, ánder middel voor vrouwen in de overgang dat wereldwijd succesvol is. MenoElle biedt brede ondersteuning tijdens de overgang, bevat geen fyto-oestrogenen / isoflavonen en heeft geen bijwerkingen.

Populair
Vanaf: 33,43

Mood Rise draagt bij om een positieve stemming te behouden en je energieniveau een boost te geven tijdens periodes van stress en vermoeidheid.

Nieuw
31,25

De beste vorm van magnesium voor je brein.

Populair
Vanaf: 7,99

Ruikt je zweet extra sterk nu je in de overgang zit? Stinkende oksels? Dat kan komen door de hormonen. De deodorant van Loveli is speciaal ontwikkeld tegen hormoonzweet.

Populair
Vanaf: 24,95

Pycnogenol®, de populaire súper-antioxidant met veelzijdige gezondheidseffecten voor tijdens de overgang.

Populair
14,25

YES VM is een plantaardige vaginale gel die langdurig hydrateert en zachte verzorging biedt zonder de natuurlijke zuurgraad van de vagina aan te tasten. Ook beschikbaar in voorgevulde applicatoren.

Dit zeggen onze klanten over ons

Onze tips voor jou

Menoelle verpakking met badges

MenoElle: het nieuwe middel voor vrouwen in de overgang

MenoElle is een nieuw, breed inzetbaar middel bij overgangsklachten dat écht anders is dan alle andere plantaardige middelen bij overgangsverschijnselen.

Heb jíj al veel geprobeerd zonder effect? Heb je last gehad van bijwerkingen bij andere middelen? Ben je op zoek naar iets wat wetenschappelijk ondersteund is? Een veilige, plantaardige oplossing?

Ontdek wat MenoElle uniek maakt en kom erachter of het ook iets voor jou is!

Lees meer over MenoElle
Mood Rise ingredienten site

Mood Rise: voor een positieve stemming en meer energie

Heb jij last van stemmingswisselingen, vermoeidheid of gejaagdheid?

Vitasonar Mood Rise is een nieuw middel op basis van een unieke combinatie van bewezen, premium natuurlijke ingrediënten die je helpen om je weer meer jezelf te voelen.

Kan jij wel een Mood Rise gebruiken?

Lees meer over Mood Rise
Mood Rise ingredienten site

Profiteer van de voordelen van EstroClub

Om onze waardering te tonen voor de vrouwen die ons hun vertrouwen schenken, hebben we ons loyaliteitsprogramma EstroClub opgezet.

Hoe het werkt? Heel eenvoudig! Als je een account bij ons hebt aangemaakt, spaar je automatisch elke keer als je een bestelling plaatst Estropunten. Deze kan je inzetten voor korting op een volgende bestelling.

Join the club?

Maak jouw account aan en begin met sparen