Toont alle 5 resultaten

Voor meer mentale kracht & energie in de overgang

Om zeer uiteenlopende reden kunnen vrouwen tijdens de overgang vaak wat meer mentale kracht en energie gebruiken. Ons assortiment is speciaal afgestemd op vrouwen in de overgang en bevat een aantal innovatieve voedingssupplementen die je hierbij kunnen ondersteunen.

Wil je meer advies over welke van onze producten een rol zouden kunnen spelen voor jou? Lees dan meer over onze middelen voor mentale kracht.

Populair
Vanaf: 31,46

Estrogen for Women is een uniek combinatiepreparaat op basis van zeer krachtige fyto-oestrogenen. Het geeft brede ondersteuning bij het verminderen van overgangsverschijnselen, is 100% hormoonvrij en volledig plantaardig.

Populair
Vanaf: 13,46

Eén van de best opneembare vormen van Magnesium (magnesium citraat). Breed inzetbaar in de overgang.

Aanbieding
Populair
68,95

MenoElle biedt brede ondersteuning tijdens de overgang, is vrij van hormonen en fyto-oestrogenen, en heeft geen bijwerkingen. In voordelige verpakking genoeg voor 3 maanden.

Aanbieding
Populair
23,95

Een nieuw, ánder middel voor vrouwen in de overgang dat wereldwijd succesvol is. MenoElle biedt brede ondersteuning tijdens de overgang, is vrij van hormonen en fyto-oestrogenen, en heeft geen bijwerkingen. Ook beschikbaar in voordeelverpakking.

Populair
Vanaf: 24,95

Pycnogenol®, de populaire súper-antioxidant met veelzijdige gezondheidseffecten voor tijdens de overgang.


We gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van de site ga je hiermee akkoord.