Gratis bezorgd vanaf € 75,- in NL, BE en DE

Toont alle 7 resultaten

Voor meer mentale kracht & energie in de overgang

Om zeer uiteenlopende reden kunnen vrouwen tijdens de overgang vaak wat meer mentale kracht en energie gebruiken. Lees verder …

Kan je wat hulp bij je keuze gebruiken? Beantwoord enkele vragen en vind direct het beste middel voor jóu. Help mij kiezen >>>

Populair
Vanaf:  20,95

Een ánder middel voor vrouwen in de overgang dat wereldwijd succesvol is. Voor brede ondersteuning tijdens de overgang zonder fyto-oestrogenen / isoflavonen of bijwerkingen.

Populair
Vanaf:  30,98

Mood Rise draagt bij om een positieve stemming te behouden, gejaagdheid te verminderen en je energieniveau een boost te geven tijdens periodes van stress en vermoeidheid.

Populair
Vanaf:  31,16

Een uniek combinatiepreparaat op basis van zeer krachtige fyto-oestrogenen. Het geeft brede ondersteuning bij overgangsverschijnselen en is volledig plantaardig.

Populair
Vanaf:  21,95

Met geconcentreerd soja-extract en salie. Klinisch bewezen bij opvliegers en overgangsverschijnselen.

Vanaf:  29,85

De beste vorm van magnesium voor je brein. Voor brede mentale ondersteuning,

Nieuw
Uitverkocht
Vanaf:  41,75

Speciaal voor in de overgang: een multivitamine én antioxidantencomplex in één met het populaire zwarte zilverkaars (Black Cohosh).

 24,95

Omega-3 algenolie DHA & EPA. Zuiver, visvrij en 100% plantaardige omega-3


Welk middel voor een stabielere, scherpere en ontspannen geest past bij jou?

Veel vrouwen merken de overgang aan hun geheugen en concentratievermogen. Anderen merken het vooral aan wisselende stemmingen en weer anderen merken vooral dat ze opeens niet meer zo stressbestendig zijn. Gelukkig zijn er mogelijkheden om dit aan te pakken.

Naast focus op voeding en leefstijl kan je ook kiezen voor supplementen om je te helpen minder last te hebben mentale klachten.

Supplementen voor een stabiele geest

De producten die wij in het assortiment hebben opgenomen richten zich op het verhogen van serotonine in je lichaam en/of het verminderen van de invloed van hormoonschommelingen.

Allemaal op hun eigen wijze kunnen zij ervoor zorgen dat jij minder last van stemmingswisselingen hebt. Zo kan je ontdekken wat voor jóu werkt.

Ontdek onze supplementen voor een stabiele geest >>>

Supplementen voor een scherpe geest

Heb je last van concentratieverlies? En dat je geheugen niet meer zo is als eerst? We hebben een aantal supplementen die je hierbij kunnen ondersteunen. Sommige direct en sommige omdat ze klachten aanpakken die een goede slaap in weg kunnen zitten. En hoe beter je slaapt ...

Ontdek onze supplementen voor een scherpe geest >>>

Supplementen voor een ontspannen geest

Heb je het gevoel dat je wel wat weerbaarder kan zijn tegen stress en spanning? Of dat je wel iets kan gebruiken tegen gejaagde gevoelens en nervositeit? We hebben een paar supplementen geselecteerd die je kunnen helpen!

Ontdek onze supplementen voor een ontspannen geest >>>

Verbeteren mentale kracht en energie

“Blijf niet lopen met overgangklachten!”

Eerder bekeken door jou

Wat zeggen onze klanten over ons?

Selecteer een Afleverpunt

We gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van de site ga je hiermee akkoord.