Spaar punten met EstroClub

Om het juiste middel te vinden bij overgangsklachten, moet je vaak meerdere producten proberen en testen of ze iets voor jóu doen: niet elke vrouw reageert immers op dezelfde wijze op hetzelfde middel. 

En áls je dan iets vindt dat jouw klachten verlicht, dien je het vaak gedurende langere tijd te gebruiken als onderhoudstherapie. Dit is nogal wat.

Om onze waardering te tonen voor de vrouwen die ons hun vertrouwen schenken, hebben we EstroClub opgezet: een loyaliteitsprogramma om onze vaste klanten te belonen.

Hoe het werkt? Heel eenvoudig! Als je een account bij ons hebt aangemaakt, spaar je automatisch elke keer als je een bestelling plaatst Estropunten. Deze kan je inzetten voor korting op een volgende bestelling.

Join the club?

Nynke writing

Hoe werkt EstroClub?

Je hebt een klantenaccount nodig om punten te sparen

Heb je al een account dan spaar je met ingang van juli 2021 automatisch Estropunten bij elke bestelling.

Heb je nog nog geen account? Dan kan je deze hier aanmaken of dit tijdens het afrekenproces doen. 

 

Hoe spaar je Estropunten en wat zijn ze waard?

Estropunten worden gespaard bij het plaatsen van elke bestelling. Voor iedere € 1,- die je besteedt aan producten ontvang je 10 punten. 

Gebruik je een waardebon? Dan bouw je punten op over het bedrag dat overblijft ná toepassen van de bon. De kosten voor verzending tellen niet mee voor het sparen van punten.  

100 punten komen overeen met een waarde van € 0,25 die je kan inzetten bij een volgende bestelling. Bestel je hetzelfde? Dan ontvang je dus 2,5% korting. 

Hoe zet je Estropunten in?

Heel makkelijk. Op de afrekenpagina vragen we je – als je bent ingelogd – hoeveel van het opgebouwde tegoed je wilt inzetten voor je bestelling. Na het invullen van een hoeveelheid zie je gelijk de korting terug in je besteloverzicht.

 

Waar kan je je saldo Estropunten vinden?

Op de ‘Mijn account’-pagina kan je direct zien hoeveel punten je hebt opgebouwd. Daarnaast zie je zowel op de winkelmand-pagina als de afrekenpagina – als je bent ingelogd – hoeveel punten je hebt opgebouwd.

Maak jouw account aan en begin met sparen