Toont alle 6 resultaten

Voor minder blaasproblemen in de overgang

Bij urineverlies en blaasontsteking wil je natuurlijke, hygiënische en verfrissende producten gebruiken. Ons assortiment is speciaal afgestemd op vrouwen in de overgang en bevat onder andere: een zeer krachtig voedingssupplement, verfrissende doekjes en wasgel voor je intieme zones, zacht maandverband en niet-irriterende inlegkruisjes.

Wil je meer achtergrondinformatie over blaasproblemen en advies over welke van onze producten hierbij een rol zouden kunnen spelen voor jou? Lees dan over urineverlies en blaasontsteking in de overgang.

Nieuw
199,00

Kegeloefeningen doen tegen urineverlies is effectief en leuk met deze draadloze bekkenbodemtrainer. In korte tijd resultaat mogelijk!

8,99

Gentle Day intieme wasgel is zacht en natuurlijk. Speciaal geschikt voor de intieme zones maar ook heerlijk voor je hele lijf.

Vanaf: 3,95

Gentle Day Maandverband. In de overgang worden je intieme delen gevoeliger, verzorg ze met zachte natuurlijke producten. Je zal zien: het gaat verschil maken!

4,10

Gentle Day katoenen inlegkruisjes: heel geschikt voor gebruik in de overgang. Biologisch katoen, zonder chemische toevoegingen.

Populair
Vanaf: 17,06

Hét cranberry supplement met veruit de meeste werkzame PAC's per gram dat verkrijgbaar is.

Uitverkocht
2,50

Om je overal even te kunnen opfrissen. Natuurlijke natte bamboe doekjes met aloë vera. Geschikt voor je hele lijf, óók je intieme delen.


We gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van de site ga je hiermee akkoord.