Gratis bezorgd vanaf € 75,- in NL, BE en DE

Toont alle 5 resultaten

Voor minder last van urineverlies en blaasontsteking

Bij urineverlies en blaasontsteking wil je natuurlijke, hygiënische en verfrissende producten gebruiken. Ons assortiment is speciaal afgestemd op vrouwen in de overgang. Lees verder …

Vanaf:  3,99

Gentle Day maandverband is dun, vrij van chemische toevoegingen en zacht voor de huid. Perfect voor de gevoeligere intieme delen in de overgang. Je zal zien: het gaat verschil maken!

 4,10

Gentle Day katoenen inlegkruisjes: heel geschikt voor gebruik in de overgang. Biologisch katoen, zonder chemische toevoegingen.

Populair
Uitverkocht
Vanaf:  20,16

Hét pure cranberry supplement met veruit de meeste werkzame PAC's per gram dat verkrijgbaar is. Ook de meest voordelige keus in gebruik.

Aanbieding
Nieuw
 23,95

Dit probeerpakket bevat 2 verpakkingen van elke variant maandverband (dag, nacht, nacht extra). Zo weet je snel welke variant voor jou het beste bevalt.

 11,40

Gentle Day intieme wasgel is zacht en natuurlijk. Speciaal geschikt voor de intieme zones maar ook heerlijk voor je hele lijf.


Welk middel bij blaasproblemen past bij jou?

Ongewild urineverlies en blaasontsteking komen relatief veel voor in de overgang en daarna. Dit heeft veel impact op het dagelijks leven en is vaak een bron van schaamte.

Afhankelijk van je klachten zijn er verschillende manieren om deze te voorkomen of in ieder geval te verlichten. Met bekkenbodemoefeningen, het juiste incontinentieverband of een krachtig supplement.

Supplementen bij blaasproblemen

Heb je last van blaasontstekingen? Voor jou hebben we het krachtigste supplement gevonden om dit te voorkómen. Met recht een 'super supplement'.

Ontdek onze supplementen bij blaasproblemen >>>

Hulpmiddelen bij urineverlies

Heb je last van ongewild urineverlies? We hebben een unieke bekkenbodemtrainer gevonden die je helpt. Spelenderwijs, makkelijk in gebruik en superhygiënisch.

Ontdek onze hulpmiddelen bij urineverlies >>>

Incontinentieverband

Dit verband is gemaakt van biologisch katoen – lekker zacht voor de huid – met toermalijn dat geurtjes neutraliseert en bacteriegroei tegen gaat. Zo hoef je niet de angst te hebben dat iemand de urinegeur kan ruiken.

Het verband is heel dun maar heeft toch een groot absorptievermogen. Zo kan je je zeker voelen ook als je even niet kan wisselen.

Ontdek ons incontinentieverband >>>

Hygiëneproducten bij blaasproblemen

Onze gel voor de intieme delen is voedend en herstellend voor de huid en is heerlijk zacht.

Ontdek onze hygiëneproducten bij blaasproblemen >>>

Minder blaasproblemen overgang

“Blijf niet lopen met overgangklachten!”

Eerder bekeken door jou

Wat zeggen onze klanten over ons?

Selecteer een Afleverpunt