De overgang is één van de grootste veranderingen in je lichaam waar je als vrouw mee te maken krijgt. In de overgang staat het wegvallen van het hormoon oestrogeen centraal en daar moet het lichaam zich aan gaan aanpassen. Oestrogeen regelt heel veel in je lijf dus je begrijpt dat het even kan duren voordat je lichaam zich aangepast heeft. Je lichaam draait overuren in de overgang en het dagelijks leven gaat onveranderd door. Hoe ga je dat combineren?

Zoals die ene belangrijke presentatie geven en dan een opvlieger krijgen … hoe blijf je dan professioneel overkomen? Of je favoriete sport beoefenen terwijl je ineens doorlekt ..? En je puberzoon rustig blijven aanhoren terwijl je voor de zoveelste nacht niet geslapen hebt? De overgang kan het dagelijks leven een stuk ingewikkelder maken … En de gemiddelde vrouw is pas 50 als ze in de overgang komt; ze staat nog midden in het leven! 

Zoiets levensveranderends als de overgang verdient antwoorden én oplossingen. Maar waar vind je die? En hoe ga je aan de slag om je weer meer jezelf te voelen?

De overgang …

“Het kan anders.”

We zagen de impact van de overgang steeds meer om ons heen. Vriendinnen en collega’s worstelden met hun klachten en met hun dagelijks leven

Vele vragen dienden zich aan: horen deze klachten bij de overgang? Of komen ze ergens anders vandaan? Wat helpt tegen overgangsklachten en waar koop ik dat? Wat kan hormoontherapie voor mij betekenen? En als dit niet bij me past; wat doe ik dan?

Veel vragen waar vaak verrassend weinig duidelijke antwoorden op worden gegeven. Daarom zijn wij EstroCare gestart. Wij hadden echt het idee dat dit anders moest kunnen.

Een website met duidelijke informatie en concrete tips. Een webshop met zorgvuldig geselecteerde middelen tegen overgangsklachten gebaseerd op duidelijke criteria. Zodat je als vrouw weet wat je koopt.

Zó willen we vrouwen ondersteunen om minder last te hebben van hun overgangsklachten.

“I am very grateful for their service. Very knowledgeable and service oriented company. More women should know about their products as it does have a real impact to quality of life.”

Verda

“Heel fijne webwinkel; persoonlijke aandacht, goede en snelle service en veel kennis van zaken. Ik ben meer dan tevreden en kom hier zeker terug!”

Karen

“Goede omschrijvingen van producten, goed gereageerd op mijn vragen, product snel ontvangen met een persoonlijke noot.”

Jasmijn

Wij helpen jou je overgangsklachten te verminderen

De juiste kennis en de juiste ondersteunende producten

In ons kennisblog vind je diepgaande informatie over de overgang. Aanpassingen in leefstijl kunnen een groot verschil maken. Daarom vind je in de blogs dan ook talloze tips om zelf aan de slag te gaan met jouw overgangsklachten.

Maar ook het gebruik van de juiste middelen kunnen je enorm ondersteunen. Het is echter nog niet zo eenvoudig om een middel te vinden waar je echt iets aan hébt.

Daarom vind je bij ons een breed assortiment aan producten bij overgangsverschijnselen. Zorgvuldig samengesteld met cruciale vragen in het achterhoofd als: wat heeft een vrouw in de overgang nodig? Wat zijn de laatste inzichten? Welke middelen zijn onderbouwd met studies en in welke samenstelling? En in hoeverre is een product hormoonvrij, puur, natuurlijk en duurzaam?

Zo kan jij erop vertrouwen dat de producten die wij aanbieden ook voor jou echt een verschil kunnen maken.

EstroCare logo
We gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van de site ga je hiermee akkoord.