Weet jij of de overgang al is begonnen voor jou?

Vaak wordt de overgang niet meegenomen als mogelijke oorzaak van zowel mentale als fysieke klachten.

Vrouwen lopen zo soms jaren nodeloos rond met klachten waar iets aan te doen geweest was … Laat jou dit niet overkomen!

Met onze zelftest krijg je gelijk feedback op jouw situatie en kun je inschatten of het slim is om actie te ondernemen.

Handig om te weten of je in de overgang bent

Waarom is het handig te weten of je in de overgang bent?

De overgang, alle vrouwen krijgen ermee te maken. Maar wat praten we er weinig over … Daardoor herkennen we vaak de symptomen niet omdat we gewoon niet echt weten waar we op moeten letten.

En dat kan tot behoorlijk vervelende situaties leiden zowel op het werk als in de privé-sfeer. Terwijl er zoveel mogelijk is om dit te voorkómen.

Lees hier meer over in ons blog ‘Waarom is het handig te weten of je in de overgang bent?’

Nynke mogelijkheden

Over EstroCare

We zagen de impact van de overgang steeds meer om ons heen. Vriendinnen en collega’s worstelden met hun klachten en met hun dagelijks leven

Allerlei vragen dienden zich aan: waar vind ik hulp? Wat helpt tegen overgangsklachten en waar koop ik dat? Moet ik aan de hormoontherapie om mijn klachten écht te verminderen? En als dit niet bij me past; wat doe ik dan?

Veel vragen waar vaak verrassend weinig duidelijke antwoorden op worden gegeven.

We vinden het belangrijk dat je als vrouw zelf aan de slag kan met het verminderen van je overgangsklachten. Daarom willen we je helpen te begrijpen wat er in je lichaam gebeurt tijdens de overgang, wat de effecten zijn en hoe je deze kunt verminderen.

Wij doen dit door kennis aan te bieden waar je wat mee kán: duidelijke informatie over de overgang met concrete tips. Met zorgvuldig geselecteerde middelen tegen overgangsklachten gebaseerd op duidelijke criteria – zodat je als vrouw weet wat je koopt. En als laatste: de mogelijkheid om persoonlijk advies in te winnen over jouw specifieke klachten.

Zó willen we vrouwen ondersteunen om minder last te hebben van hun overgangsklachten.

Zó kunnen wij jou ondersteunen

Duidelijke informatie over de overgang

Meer weten over de overgang? In ons kennisblog vind je diepgaande informatie en talloze tips om zelf aan de slag te gaan met jouw overgangsklachten.

Leer alles over de overgang

Producten die je helpen in de overgang

Een breed, zorgvuldig geselecteerd assortiment: hormoonvrij, puur, natuurlijk en zoveel mogelijk onderbouwd met studies.

Vind het product voor jou

Online 1-op-1 overgangscoaching

Samen onderzoeken we je klachten en maken vervolgens een plan zodat jij zo krachtig en plezierig mogelijk door de overgang heen gaat.

Lees meer
EstroCare logo