Toont alle 8 resultaten

Voor de juiste haar- en huidverzorging in de overgang

Gezond haar en een gezonde huid komt van binnen én van buiten. Ons assortiment is speciaal afgestemd op vrouwen in de overgang en bevat onder andere uitgekiende voedingssupplementen, een speciale vrouwenlijn van haarproducten die overmatig haarverlies ten gevolge van hormonale veranderingen tegengaan, innovatieve superhydraterende huidolie, en deodorant die speciaal ontwikkeld is voor hormoonzweet.

Wil je meer advies over welke van onze producten een rol zouden kunnen spelen voor jou? Lees dan over onze middelen bij dunner en futloos haar en onze middelen bij huidveroudering.

Vanaf: 24,95

Pycnogenol®, de populaire súper-antioxidant met veelzijdige gezondheidseffecten voor tijdens de overgang.

60,75

Haarverlies en dunner haar door de overgang? Mediceuticals helpt! Deze producten uit de speciale vrouwenlijn gaan overmatig haarverlies ten gevolge van hormonale veranderingen tegen.

30,00

Mediceuticals Cellagen™ spray maakt deel uit van de vrouwenlijn die overmatig haarverlies ten gevolge van hormonale veranderingen tegengaat. Makkelijk te gebruiken leave-in spray.

22,00

Mediceuticals Vitatin™ conditioner hydrateert intensief en geeft dof en zwak haar weer glans.

19,50

Mediceuticals Saturate shampoo voor droog haar gaat overmatig haarverlies en dunner wordend haar ten gevolge van hormonale veranderingen tegen.

19,50

Mediceuticals Folligen shampoo voor normaal haar gaat overmatig haarverlies en dunner wordend haar ten gevolge van hormonale veranderingen tegen.

21,15

Bao-Med® pure huid & haarolie is een pure, extreem hydraterende olie die de huid optimaal voedt en verzorgt. De olie werkt huidherstellend.

25,40

Bao-Med is een compleet voedingssupplement voor de ondersteuning van de optimale conditie van de huid en haren*. Uniek door het pure vruchtvlees van de baobabvrucht.


We gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van de site ga je hiermee akkoord.