Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een product wilt retourneren. Hieronder kunt u meer lezen welke optie wellicht voor u van toepassing is.

Order herroepen?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@estrocare.nl. Onderaan deze pagina kunt u het modelformulier ‘herroeping’ donwloaden. Dit moet volledig ingevuld meegestuurd worden.

Verder gelden de volgende spelregels:

  • Geopende en/of gebruikte producten kunnen om hygiënische redenen niet worden teruggestuurd.
  • Producten moeten onbeschadigd en compleet zijn en in originele, onbeschadigde verpakking zitten.
  • Verleende kortingen en/of niet betaalde verzendkosten worden automatisch verrekend.
  • De verzendkosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met info@estrocare.nl. Hiervoor gelden dezelfde spelregels als genoemd onder het kopje ‘herroeping’.

 

Heeft u een verkeerd of beschadigd product ontvangen?
Als een product geruild moet worden door een fout van ons, bijvoorbeeld als er een verkeerd product is gestuurd, of door een defect aan een product, dan zijn de verzendkosten (retour + opnieuw verzenden) uiteraard voor onze rekening. Maak altijd direct een duidelijke foto en stuur deze mee in uw email ons.

Meer over de garantievoorwaarden kunt u lezen bij ‘klantenservice’ ‘garantie en klachten‘. Ook in dit geval kunt u het modelformulier herroeping gebruiken welke onderaan deze pagina te downloaden is.

 

Wanneer krijg ik mijn geld terug?
Wij zullen het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

EstroCare gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat u heeft gebruikt, tenzij u instemt met een andere methode. De terugbetaling is voor u geheel kosteloos.

 

Indien U gebruik wilt maken van uw herroepingsrecht (zie voorwaarden), download dan hier uw modelformulier:

Modelformulier Voor Herroeping