De juiste middelen bij overgangsklachten kunnen je enorm ondersteunen je weer meer jezelf te voelen. Het is echter nog niet zo eenvoudig om een middel te vinden waar je echt iets aan hébt.

Daarom vind je bij ons een breed assortiment aan middelen bij overgangsverschijnselen. Zorgvuldig samengesteld met cruciale vragen in het achterhoofd als: wat heeft een vrouw in de overgang nodig? Wat zijn de laatste inzichten? Welke middelen zijn onderbouwd met studies en in welke samenstelling? En in hoeverre is een product hormoonvrij, puur, natuurlijk en duurzaam?

Zo kan jij erop vertrouwen dat de producten die wij aanbieden ook voor jou echt een verschil kunnen maken.

Hormoonvrij

Vind wat bij jou past

Breed assortiment vrij van geslachtshormonen

Aangezien de overgang voor elke vrouw anders verloopt en niet elke vrouw op dezelfde manier reageert op bepaalde middelen, hebben wij gekozen voor een zeer breed assortiment. Zo kan je op zoek gaan naar wat bij jóu past.

Al onze producten zijn vrij van geslachtshormonen en zonder recept verkrijgbaar. Niet alle vrouwen willen of mogen hormonen nemen. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan alternatieven!

Afgestemd op jouw lichaam in de overgang

De juiste combinaties van zachtheid, effectiviteit en gemak

Afgestemd op wat jouw lichaam in de overgang nodig heeft

In de overgang verandert je lichaam en kan je gevoeliger reageren op producten dan eerst. Weet daarom wat je gebruikt qua ingrediënten.

Wij hebben gezocht naar wat effectief maar ook zacht is voor je lichaam. En dat je zo weinig mogelijk gedoe hebt bij gebruik.

Afgestemd op jouw lichaam in de overgang
Selectie onderbouwd met onderzoek

Kwalitatieve producten die écht een verschil kunnen maken

Geselecteerd op basis van onderbouwde werking

Wat zijn de laatste wetenschappelijke inzichten? Hoe is de werking van een supplement onderzocht? In wat voor soort studie? En in welke dosering? En is die dosering ook te koop?

Wij hebben gepubliceerde studies zorgvuldig voor je uitgeplozen en op basis daarvan ons assortiment samengesteld.

DIt is een hoogwaardig supplement

Gestandaardiseerde extracten en hoge bio-beschikbaarheid

Hoogwaardige supplementen

Juist bij natuurlijke producten is het van belang dat je ervan op aan kunt dat er in elke pil evenveel werkzame stof zit. Daarom bestaan de supplementen die wij aanbieden uit gestandaardiseerde extracten. 

Het standaardiseren van extracten is een proces dat grondstoffen van hoge kwaliteit vereist. Daarom behoren deze producten niet altijd tot de goedkoopste producten.

Ook belangrijk: dat je lichaam iets kan dóen met een supplement. Daarom letten wij op de biologische beschikbaarheid van de werkzame stoffen

Bevat natuurlijke ingrediënten

Wij houden niet van chemisch en kunstmatig

Zoveel mogelijk gebaseerd op natuurlijke ingrediënten

Onze producten zijn erop uitgezocht zo puur en natuurlijk mogelijk te zijn.

Zo hebben we een vaginale crème zonder parabenen want in de overgang kan je daar gevoelig voor worden. Om diezelfde reden heeft ons maandverband geen chemische toevoegingen. 

En onze supplementen bevatten bij voorkeur ook zo min mogelijk vulmiddelen.

Bevat natuurlijke ingrediënten
Duurzaam geproduceerd en verpakt

Samen zorgen we voor een leefbare wereld

Zoveel mogelijk duurzaam verpakt en geproduceerd

Een mooiere wereld begint bij jezelf. In dat kader streven wij ernaar te werken met producenten die duurzaamheid in hun productieproces hebben ingebouwd.