De juiste middelen bij overgangsklachten kunnen je enorm ondersteunen je weer meer jezelf te voelen. Het is echter nog niet zo eenvoudig om een middel te vinden waar je echt iets aan hébt.

Daarom vind je bij ons een breed assortiment aan middelen bij overgangsverschijnselen. Zorgvuldig samengesteld met cruciale vragen in het achterhoofd als: wat heeft een vrouw in de overgang nodig? Wat zijn de laatste inzichten? Welke middelen zijn onderbouwd met studies en in welke samenstelling? En in hoeverre is een product hormoonvrij, puur, natuurlijk en duurzaam?

Zo kan jij erop vertrouwen dat de producten die wij aanbieden ook voor jou echt een verschil kunnen maken.

Wat maakt ons assortiment anders?

  • Breed, hormoonvrij assortiment: vind wat bij jou past!
  • Pure, natuurlijke producten
  • Gegarandeerd van de hoogste kwaliteit
  • Geselecteerd op basis van onderbouwde werking en wetenschappelijke inzichten
  • Duurzaam verpakt en geproduceerd
Drie vrouwen naast elkaar

Breed, hormoonvrij assortiment

Vind wat bij jou past!

Aangezien de overgang voor elke vrouw anders verloopt en niet elke vrouw op dezelfde manier reageert op bepaalde middelen, hebben wij gekozen voor een zeer breed assortiment. Zo kan je op zoek gaan naar wat bij jóu past.

Al onze producten zijn hormoon-vrij en zonder recept verkrijgbaar. Niet alle vrouwen willen of mogen hormonen nemen. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan alternatieven!

Rozenblaadjes

Pure natuurlijke producten

Jouw lichaam heeft in de overgang behoefte aan zachtheid

In de overgang verandert je lichaam en kan je gevoeliger reageren op producten dan eerst. Weet daarom wat je gebruikt qua ingrediënten.

Onze producten zijn erop uitgezocht zo puur en natuurlijk mogelijk te zijn. Zo hebben we een vaginale crème zonder parabenen want in de overgang kan je daar gevoelig voor worden. Om diezelfde reden heeft ons maandverband geen chemische toevoegingen. 

Rozenblaadjes
Supplementen gebaseerd op gestandaardiseerde extracten

Gegarandeerd van de hoogste kwaliteit

Gestandaardiseerde extracten

Juist bij natuurlijke producten is het van belang dat je ervan op aan kunt dat er in elke pil evenveel werkzame stof zit. Daarom bestaan de supplementen die wij aanbieden uit gestandaardiseerde extracten. 

Het standaardiseren van extracten is een proces dat grondstoffen van hoge kwaliteit vereist. Daarom behoren deze producten niet altijd tot de goedkoopste producten.

Onderzoek

Geselecteerd op basis van onderbouwde werking

Kwalitatieve producten waarvan de werking is onderzocht in studies

Hoe is de werking van een supplement onderzocht? In wat voor soort studie? En in welke dosering? En is die dosering ook te koop?

Wij hebben gepubliceerde studies zorgvuldig voor je uitgeplozen en op basis daarvan ons assortiment samengesteld.

Onderzoek
Moederzwaan met kleintje

Duurzaam verpakt en geproduceerd

Samen zorgen we voor een leefbare wereld

Een mooiere wereld begint bij jezelf. In dat kader streven wij ernaar te werken met producenten die duurzaamheid in hun productieproces hebben ingebouwd.