Ja, de hele webshop, inclusief het bestelproces in onze webwinkel is met een SSL certificaat beveiligd (herkenbaar aan “https” en/of het “slotje”).

Bij Estrocare kunt u betalen met:

 • iDEAL
 • Credit card (Visa, Mastercard)
 • Bancontact
 • Klarna Achteraf Betalen
 • Giropay

Alle betalingen gebeuren binnen een beveiligde betaalomgeving.

Klarna Achteraf Betalen is beschikbaar voor klanten uit Nederland, België en Duitsland. Het werkt als volgt:

 1. In het bestelproces selecteer je ‘Klarna: Achteraf betalen’ als betaalmethode en je klikt op ‘bestellen’. De kosten voor het gebruik van Klarna worden automatisch meegenomen in het door jou te betalen bedrag.
 2. Is het je eerste bestelling met Klarna? Je maakt dan vervolgens een Klarna-account aan, waar je naam, factuuradres, geboortedatum, telefoonnummer en e-mailadres invult (voor elke terugkerende bestelling vult de klant alleen e-mailadres, telefoonnummer en geboortedatum in).
 3. Na verzending van je bestelling krijgt je een e-mail met betaalverzoek. Het bedrag wordt toegevoegd aan het openstaande bedrag in het Klarna-account van de klant. Je betaalt op de manier van je voorkeur middels het online klantportaal van Klarna of de Klarna-app.
 4. Je hebt 30 dagen om de factuur te betalen nadat je bestelling is afgeleverd.

Als je inlogt kunt u in “Mijn account” uw bestelling opzoeken en eenvoudig alsnog betalen. Heb je geen account, probeer de bestelling dan nogmaals te doen of neem contact op met ons via info@estrocare.nl.

U hoort altijd een bevestiging van uw bestelling en een bevestiging van uw betaling te ontvangen. Is dit niet het geval?

 1. Controleer dan of onze email in je spam-box terecht is gekomen. Om te voorkomen dat onze emails in je spam-box komen, kun je het emailadres als “geen-spam” opgeven in je emailprogramma.
 2. Je hebt bij het invoeren van je klantgegevens wellicht een tikfout gemaakt in het e-mailadres. Je kunt het emailadres in je account aanpassen voor een volgende keer en het juiste emailadres alsnog aan ons mailen.

Ja, alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.