Toont alle 11 resultaten

Voor minder vaak en minder intense opvliegers

Opvliegers zijn een complex iets: ze uiten zich op verschillende manieren voor verschillende vrouwen. Juist om deze reden hebben wij een breed assortiment aan producten om minder last te hebben van opvliegers en nachtzweten. Lees verder …

Kan je wat hulp bij je keuze gebruiken? Beantwoord enkele vragen en vind direct het beste middel voor jóu. Help mij kiezen >>>

Populair
Vanaf:  20,95

Een ánder middel voor vrouwen in de overgang dat wereldwijd succesvol is. Voor brede ondersteuning tijdens de overgang zonder bijwerkingen. Wij voeren de originele versie die vrij is van fyto-oestrogenen.

Populair
Vanaf:  7,99

In de overgang kan je zweet opeens extra sterk gaan ruiken. Ruik lekker fris met deze deodorant die speciaal ontwikkeld is tegen hormoonzweet.

Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Populair
Vanaf:  31,16

Een uniek combinatiepreparaat op basis van zeer krachtige fyto-oestrogenen. Het geeft brede ondersteuning bij overgangsverschijnselen en is volledig plantaardig.

 15,95

Deze oplaadbare handventilator past in je hand. Verkoeling waar en wanneer jij het nodig hebt!

 16,95

Deze heerlijke spray bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten die directe afkoeling en verfrissing geven als een opvlieger opkomt.

Nieuw
BlackBlack
Blue Tie DyeBlue Tie Dye
NavyNavy
Pink CamouflagePink Camouflage
Red Tie DyeRed Tie Dye
+1
 18,95

Dit populaire Australische koelsjaaltje biedt de hele dag of nacht verkoeling zodat je minder last hebt van opvliegers en/of nachtzweten.

Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Uitverkocht
Vanaf:  24,95

Pycnogenol®, de populaire súper-antioxidant met veelzijdige gezondheidseffecten voor tijdens de overgang.

Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Populair
Vanaf:  7,65

Salie staat bekend om de anti-transpiratie eigenschappen en is een natuurlijke rustgever.

Populair
Vanaf:  21,95

Met geconcentreerd soja-extract en salie. Klinisch bewezen bij opvliegers en overgangsverschijnselen.

Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
Nieuw
Uitverkocht
Vanaf:  41,75

Speciaal voor in de overgang: een multivitamine én antioxidantencomplex in één met het populaire zwarte zilverkaars (Black Cohosh).

Populair
 15,25

Voor het verbeteren van de hormoonbalans tijdens de overgang. Bij opvliegers, prikkelbaarheid, stemmingswisselingen en nachtelijk transpireren.


Welk middel tegen opvliegers past bij jou?

Opvliegers kunnen een behoorlijke impact hebben op je lijf. De plotselinge hitte aanvallen kunnen je overvallen op elk moment van de dag en dat kan je flink onzeker maken en veel energie kosten.

Je kan opvliegers op verschillende manieren aan gaan pakken. Zo kan je proberen met supplementen het aantal opvliegers per dag te gaan verminderen en opvliegers af te zwakken met verkoelingsmiddelen. Ook kan je de transpiratie te lijf gaan om je de hele dag schoon en fris te voelen. Er is dus gelukkig een hoop mogelijk!

Kan je wat hulp bij je keuze gebruiken? Beantwoord enkele korte vragen en we geven direct aan wat het beste bij jou zou passen. Start de Keuzehulp >>>.

Hormoonvrije supplementen tegen opvliegers

Er is helaas geen middel dat voor iedereen werkt. Daarom vind je vier supplementen tegen opvliegers in ons assortiment. Alle vier volledig plantaardig en hormoonvrij. En elk met verschillende werkzame stoffen. Zo kan je ontdekken wat voor jóu werkt.

Ontdek onze supplementen tegen opvliegers >>>

Middelen bij transpiratie

Zweet je veel 's nachts en overdag? Last van penetrante zweetgeur? Met Salie in de optimale vorm kan je nachtzweten effectief beïnvloeden. En onze deodorantlijn is speciaal ontwikkeld tegen 'hormoonzweet'.

Ontdek onze producten bij transpiratie >>>

Verkoelingsmiddelen bij opvliegers

Wil je voorkomen dat een opvlieger echt 'doorbreekt'? Koel jezelf bijvoorbeeld met onze 100% natuurlijke verfrissingsspray, speciaal ontwikkeld tegen opvliegers. Of draag een heerlijk verkoelend koelsjaaltje of zet een stijlvol mini-ventilatortje in.

Ontdek onze verkoelingsmiddelen bij opvliegers >>>

Minder last van opvliegers overgang

“Blijf niet lopen met overgangklachten!”

Eerder bekeken door jou

Wat zeggen onze klanten over ons?

Selecteer een Afleverpunt