Resultaat 1–8 van de 12 resultaten wordt getoond

Voor minder vaak en minder intense opvliegers

Opvliegers zijn een complex iets: ze uiten zich op verschillende manieren voor verschillende vrouwen. Juist om deze reden hebben wij een breed assortiment aan producten om minder last te hebben van opvliegers zoals uitgekiende voedingssupplementen, verfrissende body sprays, koelsjaaltjes, en deodorants die speciaal zijn ontwikkeld tegen hormoonzweet.

Wil je meer advies over welke van onze producten een rol zouden kunnen spelen voor jou? Lees dan meer over onze middelen bij opvliegers.

Aanbieding
Nieuw
37,90 32,90

Voordelig gebundeld: twee aanraders als je last hebt van opvliegers.

Aanbieding
Nieuw
74,85 66,95

Brede ondersteuning, hormoonvrij en geschikt voor alle vrouwenIn voordelige verpakking genoeg voor 3 maanden.

Nieuw
24,95

Een nieuw, ánder middel voor vrouwen in de overgang. Brede ondersteuning, hormoonvrij en geschikt voor alle vrouwen

Vanaf: 24,95

Pycnogenol®, de populaire súper-antioxidant met veelzijdige gezondheidseffecten.

5,99

De Power of Zen deodorant van Loveli is speciaal ontwikkeld tegen hormonale zweetgeurtjes. Bestel hier je navulling voor deze extra sterke, geheel natuurlijke deodorant.

2,50

Om je overal even te kunnen opfrissen. Natuurlijke natte bamboe doekjes met aloë vera. Geschikt voor je hele lijf, óók je intieme delen.

Vanaf: 7,99

Ruikt je zweet extra sterk nu je in de overgang zit? Dat kan komen door de hormonen. Deze Power of Zen deodorant van Loveli is speciaal ontwikkeld tegen hormoonzweet. Naast de vertrouwde uitvoering nu ook verkrijgbaar in een XL-variant.

11,95

Deze stille oplaadbare handventilator past in je hand, is stil en handig. Verkoeling waar en wanneer jij het nodig hebt!


We gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van de site ga je hiermee akkoord.