3D cover eBook NEW site 1

“Dit zou elke vrouw moeten weten …”

De overgang is een fase waar alle vrouwen doorheen moeten maar dat betekent niet dat je de klachten maar gewoon hoeft te accepteren.

Met ons gratis e-book leer je aan de hand van praktische informatie en duidelijke tips hoe jij vandaag al kan starten om jouw overgangsklachten te verminderen!

  • Waar komen opvliegers vandaan en wat helpt hiertegen?
  • Extra kilo’s tijdens de overgang: hoe komt dit en hoe behoud je je figuur?
  • Wat doet de overgang met je nachtrust en hoe ga je weer beter slapen?

De overgang hoort erbij maar duurt wél jaren. Blijf niet met klachten lopen!

De overgang kan een enorme impact hebben op je leven. Je lichaam moet een nieuw evenwicht vinden en deze reorganisatie van hormonen duurt jaren. Gedurende deze overgang kan je heel veel verschillende klachten ervaren die het dagelijks leven behoorlijk kunnen verstoren.

“Overgangsklachten, daar is wat aan te doen.” Dit is hét uitgangspunt van EstroCare. De overgang verloopt voor iedereen anders. Als je begrijpt wat er allemaal gaande is tijdens de overgang, kan je klachten leren herkennen als overgangsgerelateerd en hopelijk er iets aan doen. 

In dit e-book vind je alles wat je nodig hebt om vandaag nog te starten met het aanpakken van je overgangsklachten: 

  • Zorgvuldige achtergrondinformatie per klacht
  • Praktische informatie waar je gelijk wat mee kán
  • Duidelijke onderbouwing van alle tips
Review Jeanette

“Dit is een fijn overzicht van een paar heel concrete zaken waar je mee aan de slag kan. Met een paar minder voor de hand liggende tips.”

Jeanette
Review Anke

“Er is veel informatie te vinden online maar niet altijd onderbouwd. Duidelijke verwijzingen naar bronnen die achter de tips liggen geeft vertrouwen!”

Anke

Klaar om zelf een start te maken?

Wil jij ook een begin maken met het verminderen van je overgangsklachten? Meer controle krijgen over je eigen lichaam, minder last van opvliegers, beter slapen en beter je figuur behouden ..?

Maak vandaag nog de start: de tips in dit eBook gaan je zeker helpen!

3D cover eBook NEW site 1
Nynke mogelijkheden

Over EstroCare

We zagen de overgang meer en meer inslaan om ons heen en zagen hoe er geworsteld werd met klachten. Waar vind je hulp? Wat zou kunnen helpen en wat niet? En waarom dan? Moet je aan de hormoontherapie om je klachten écht te verminderen? En als dit niet bij je past; hoe ga je dan aan de slag? Veel vragen waar vaak verrassend weinig duidelijke antwoorden op worden gegeven.

We vinden het belangrijk dat je als vrouw zelf aan de slag kan met het verminderen van je overgangsklachten. Daarom willen we je helpen te begrijpen wat er in je lichaam gebeurt tijdens de overgang, wat de effecten zijn en hoe je deze kunt verminderen.

Wij doen dit door kennis aan te bieden waar je wat mee kán: diepgaande informatie over de menopauze via onze blogs en nieuwsbrieven waarin artsen, experts en ervaringsdeskundigen aan het woord komen. Daarnaast vind je een breed assortiment met producten tegen overgangsklachten bij ons. Met nadruk op hormoonvrij, puur en natuurlijk.

EstroCare logo

Selecteer een Afleverpunt