Toont alle 7 resultaten

Voor soepele spieren en gewrichten in de overgang

Veel vrouwen vrouwen ervaren stijve spieren en gewrichten in de overgang. Ons assortiment bevat producten om deze klachten te verlichten: verkoelende pads, heerlijk verzachtende olie, en verschillende uitgekiende voedingssupplementen.

Wil je meer achtergrondinformatie over stijve spieren en gewrichten en advies over welke van onze producten hierbij een rol zouden kunnen spelen voor jou? Lees dan stijve en pijnlijke spieren en gewrichten in de overgang.

Populair
Vanaf: 13,46

Eén van de best opneembare vormen van Magnesium (magnesium citraat). Breed inzetbaar in de overgang.

Aanbieding
Populair
68,95

MenoElle biedt brede ondersteuning tijdens de overgang, is vrij van hormonen en fyto-oestrogenen, en heeft geen bijwerkingen. In voordelige verpakking genoeg voor 3 maanden.

Aanbieding
Populair
23,95

Een nieuw, ánder middel voor vrouwen in de overgang dat wereldwijd succesvol is. MenoElle biedt brede ondersteuning tijdens de overgang, is vrij van hormonen en fyto-oestrogenen, en heeft geen bijwerkingen. Ook beschikbaar in voordeelverpakking.

Populair
Vanaf: 24,95

Pycnogenol®, de populaire súper-antioxidant met veelzijdige gezondheidseffecten voor tijdens de overgang.

16,90

Eerste hulp bij stijve gewrichten en spieren. Heerlijke olie met speciale kruiden voor directe verlichting van de pijnlijke spieren en gewrichten.

3D Relax3D Relax
HeadacheHeadache
14,95

Koelkussentje van Canadese herkomst biedt de hele dag (en nacht) verkoeling. Heerlijk verkoelend op je ogen of je voorhoofd!

Populair
Vanaf: 22,46

Een echt next generation supplement met Boswellia. Een van de populairste producten bij gewrichtsklachten.


We gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van de site ga je hiermee akkoord.