Toont alle 9 resultaten

Voor soepele spieren en gewrichten in de overgang

Veel vrouwen vrouwen ervaren stijve spieren en gewrichten in de overgang. Ons assortiment bevat producten om deze klachten te verlichten: verkoelende pads, heerlijk verzachtende olie en verschillende voedingssupplementen. Lees verder …

Populair
Vanaf:  20,95

Een ánder middel voor vrouwen in de overgang dat wereldwijd succesvol is. Voor brede ondersteuning tijdens de overgang zonder bijwerkingen. Wij voeren de originele versie die vrij is van fyto-oestrogenen.

Populair
Vanaf:  31,16

Een uniek combinatiepreparaat op basis van zeer krachtige fyto-oestrogenen. Het geeft brede ondersteuning bij overgangsverschijnselen en is volledig plantaardig.

Populair
 18,95

Eén van de best opneembare vormen van Magnesium (magnesium citraat). Breed inzetbaar in de overgang.

Populair
 24,95

Een echt next generation supplement met Boswellia. Eén van de populairste producten bij gewrichtsklachten.

Uitverkocht
Vanaf:  24,95

Pycnogenol®, de populaire súper-antioxidant met veelzijdige gezondheidseffecten voor tijdens de overgang.

Populair
Vanaf:  21,95

Met geconcentreerd soja-extract en salie. Klinisch bewezen bij opvliegers en overgangsverschijnselen.

Uitverkocht
 19,50

Eerste hulp bij stijve gewrichten en spieren. Heerlijke olie met speciale kruiden voor directe verlichting van de pijnlijke spieren en gewrichten.

Nieuw
 8,75

Vitamine D3 helpt om verlies van botmassa tegen te gaan als gevolg van de overgang en de ouder wordende huid. Uit een duurzame bon van Rendiermos.

 24,95

Omega-3 algenolie DHA & EPA. Zuiver, visvrij en 100% plantaardige omega-3


Welk middel bij stijve spieren en gewrichten past bij jou?

Meer dan 50% van de vrouwen krijgen last van stijve spieren en gewrichten door hormoonveranderingen in de overgang. Handen en vingers, de knieën, heupen, alles kan pijnlijk, stijf en minder soepel worden.

In onze shop hebben we een aantal supplementen opgenomen die ondersteunend kunnen werken bij spier- en gewrichtsklachten. Ook hebben we een paar andere middelen die van pas komen bij deze klachten.

Supplementen bij stijve spieren en gewrichten

Voor je gewrichten hebben wij Boswellia; dit wordt al eeuwenlang gebruikt om zijn heilzame werking. Het behoort tot een van de beste kruiden als het gaat om positieve werking op de gewrichten.

Voor je spieren: magnesium. Het lichaam heeft magnesium nodig voor de vorming van botten en spieren. En magnesium speelt een rol bij ontspanning en souplesse van onze spieren.

Ontdek onze supplementen bij stijve spieren en gewrichten >>>

Ook handig bij stijve spieren en gewrichten

Als je gewricht pijnlijk is kan verkoeling op die plek heel prettig zijn. Warmte kan juist weer fijn zijn als stijfheid op de voorgrond staat. Ons koelkussentje kan langdurig koelte óf warmte afgeven. Net waar je behoefte aan hebt dus.

En als je gericht je pijnlijke plek wilt verzachten vanaf de buitenkant dan kan je kiezen voor een speciale huidolie. De huidolie die wij aanbieden bevat specifieke kruiden waaronder Sint janskruid en wintergroen. Op plaatsen waar deze olie wordt aangebracht worden de ingrediënten direct door de huid opgenomen.

Ontdek wat verder van pas komt bij stijve spieren en gewrichten >>>

Soepelere spieren en gewrichten overgang

“Blijf niet lopen met overgangklachten!”

Eerder bekeken door jou

Wat zeggen onze klanten over ons?

Selecteer een Afleverpunt