fbpx

Toont alle 12 resultaten

Voor de juiste verzorging van je intieme delen

Wil je meer achtergrondinformatie over vaginale ongemakken en advies over welke van onze producten hierbij een rol zouden kunnen spelen voor jou? Lees dan over vaginale droogheid, libidoverlies en veranderende menstruatiepatronen.

 

29,95144,95

Pycnogenol®, de populaire súper-antioxidant met veelzijdige gezondheidseffecten.

8,99

Gentleday intieme wasgel is zachte en natuurlijk. Speciaal geschikt voor de intieme zones maar ook heerlijk voor je hele lijf.

2,254,10

Gentleday Maandverband. In de overgang worden je intieme delen gevoeliger, verzorg ze met zachte natuurlijke producten. Je zal zien: het gaat verschil maken!

2,254,10

Gentleday inlegkruisjes: heel geschikt voor gebruik in de overgang. Biologisch katoen, zonder chemische toevoegingen.

19,99

Cydonia Vijf plantenextracten zijn vaginale zetpillen. Ze verzorgen een natuurlijke oplossing voor vaginale droogheid door bijvoorbeeld de menopauze

19,99

De Vaginor plus zetpillen van Cydonia bieden een prachtige natuurlijke oplossing op basis van tea tree-olie ter ondersteuning van de natuurlijke weerstand in de vagina

30,50

SNP Libido vrouw is volledig natuurlijk en bevat onder andere Maca. Maca is één van de populairste supplementen voor het libido en de sexuele functie.

8,75

Yes OB: een superieur glijmiddel op plantaardige oliebasis. Zonder chemische toevoegingen. Daarom heel geschikt voor vrouwen in de menopauze.

12,95

Yes WB, superieur plantaardig glijmiddel op waterbasis. Vrij van chemische toevoegingen. Daarom heel geschikt voor vrouwen in de menopauze.

13,95

Yes VM, een vaginale creme voor natuurlijke, langdurige vochtigheid

35,99

Gentleday Menstruatie cup: voel je vrij en schoon ondanks bloedverlies

2,50

Om je overal even te kunnen opfrissen. Natuurlijke natte bamboe doekjes met aloë vera. Geschikt voor je hele lijf, óók je intieme delen.