Resultaat 1–8 van de 14 resultaten wordt getoond

Voor de juiste verzorging van je intieme delen

De overgang kan verschillende vaginale ongemakken met zich meebrengen zoals minder zin in seks, vaginale droogheid en veranderende menstruatiepatronen. Ons assortiment bevat prijswinnende vaginale zetpillen, uitgekiende voedingssupplementen die je niet overal vindt, natuurlijke glijmiddelen specifiek geselecteerd voor vrouwen in de overgang, menstruatiecups, niet-geurende inlegkruisjes en nog veel meer.

Wil je meer achtergrondinformatie over vaginale ongemakken en advies over welke van onze producten hierbij een rol zouden kunnen spelen voor jou? Lees dan over vaginale droogheid, libidoverlies en veranderende menstruatiepatronen.

Aanbieding
Nieuw
74,85 63,62

Het nieuwe middel voor vrouwen in de overgang. Brede ondersteuning, hormoonvrij en geschikt voor alle vrouwen In voordelige verpakking genoeg voor 3 maanden.

Nieuw
24,95

Een nieuw, ánder middel voor vrouwen in de overgang. Brede ondersteuning, hormoonvrij en geschikt voor alle vrouwen

Verlaagde prijzen
Vanaf: 24,95

Pycnogenol®, de populaire súper-antioxidant met veelzijdige gezondheidseffecten.

-25%
19,99 14,99

Cydonia Vijf plantenextracten zijn vaginale zetpillen. Ze verzorgen een natuurlijke oplossing voor vaginale droogheid door bijvoorbeeld de menopauze

-25%
19,99 14,99

De Vaginor plus zetpillen van Cydonia bieden een prachtige natuurlijke oplossing op basis van tea tree-olie ter ondersteuning van de natuurlijke weerstand in de vagina.

30,50

SNP Libido vrouw is volledig natuurlijk en bevat onder andere Maca. Maca is één van de populairste supplementen voor het libido en de sexuele functie.

8,75

Yes OB: een superieur glijmiddel op plantaardige oliebasis. Zonder chemische toevoegingen. Daarom heel geschikt voor vrouwen in de menopauze.

12,95

Yes WB, superieur plantaardig glijmiddel op waterbasis. Vrij van chemische toevoegingen. Daarom heel geschikt voor vrouwen in de menopauze.


We gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van de site ga je hiermee akkoord.