In Nederland heeft één op de vier (!) vrouwen van 35 jaar en ouder last van blaas- of verzakkingsklachten. De belangrijkste klachten? Ongewild urineverlies en blaasontsteking.

Deze klachten komen relatief veel voor in de overgang (en daarna). Dit heeft veel impact op het dagelijks leven en is vaak een bron van schaamte.

Er zijn gelukkig verschillende middelen om minder last te hebben van blaasproblemen en hier ook vanaf te komen.

Lees snel verder over hoe ons assortiment jou kan helpen!

Wat helpt bij blaasproblemen in de overgang?

Vind wat bij jou past

Afhankelijk van je klachten zijn er verschillende manieren om deze te voorkomen of in ieder geval te verlichten. Wil hier meer over weten? Lees onze blogs ‘Urineverlies in de overgang: wat doe je eraan?’ en ‘Wat te doen bij blaasontsteking en stinkende urine in de overgang?’.

Heb je last van ongewild urineverlies? We hebben een unieke bekkenbodemtrainer gevonden die je spelenderwijs helpt. Ook hebben we het perfecte incontinentieverband gevonden.

Heb je last van blaasontstekingen? Voor jou hebben we het krachtigste supplement gevonden om dit te voorkómen.

Benieuwd wat bij jou past?

Druppel
Katoentak

Superdun incontinentieverband 

Neemt veel op en neutraliseert geurtjes

Maandverband dat zeer geschikt is voor het gebruik in de overgang, dat zijn de producten van Gentleday

Dit verband is gemaakt van biologisch katoen – lekker zacht voor de huid – waarin toermalijn is verwerkt. Deze edelsteen naturaliseert geur en gaat bacteriegroei tegen. Zo hoef je niet de angst te hebben dat iemand de urinegeur kan ruiken.

Het verband is heel dun maar heeft toch een groot absorptievermogen. Zo kan je je zeker voelen ook als je even niet kan wisselen.

De fabrikant heeft gekozen voor één productlijn die zowel bij bloedverlies als bij urine-incontinentie kan worden gebruikt. Voor de buitenwereld is het zodoende onzichtbaar waar jij het verband voor wilt gebruiken.

Blaasontsteking voorkomen

Ons super cranberry-supplement!

In onze shop bieden wij een súper cranberry-supplement aan. 

In de cranberry zitten stofjes die de hechting van bacteriën aan de blaaswand kunnen voorkomen, de zogenaamde ‘PAC’- deeltjes.

Dit product heeft het hoogste aantal werkzame PACs per capsule dat verkrijgbaar is. Dit is ‘m voor ons!

Cranberry tak
Emy bekkenbodemtrainer (1)

Unieke bekkenbodemtrainer met snel resultaat

Spelenderwijs ongewild urineverlies voorkómen

De eerste behandeloptie in alle richtlijnen bij urineverlies bij inspanning is bekkenbodemtraining (kegeloefeningen).

De klinisch geteste Emy is zó ontworpen dat je je kegeloefeningen op de juiste wijze uitvoert en je zo snel mogelijk resultaat behaalt. Spelenderwijs, makkelijk in gebruik en superhygiënisch.

Meer dan 75% van de vrouwen die de Emy bekkenbodemtrainer proberen zien een behoorlijke verbetering na slechts 3 weken!

Intieme verzorging

Voel je fris daar beneden

In de overgang worden je intieme delen gevoeliger en kan je anders op producten gaan reageren. Kies daarom zoveel mogelijk voor natuurlijke producten zonder chemische toevoegingen.

Deze gel voor de intieme delen is voedend en herstellend voor de huid en is heerlijk zacht.

Minder blaasproblemen

Nieuw
199,00

Kegeloefeningen doen tegen urineverlies is effectief en leuk met deze draadloze bekkenbodemtrainer. In korte tijd resultaat mogelijk!

8,99

Gentle Day intieme wasgel is zacht en natuurlijk. Speciaal geschikt voor de intieme zones maar ook heerlijk voor je hele lijf.

Vanaf: 3,95

Gentle Day Maandverband. In de overgang worden je intieme delen gevoeliger, verzorg ze met zachte natuurlijke producten. Je zal zien: het gaat verschil maken!

4,10

Gentle Day katoenen inlegkruisjes: heel geschikt voor gebruik in de overgang. Biologisch katoen, zonder chemische toevoegingen.

Populair
Vanaf: 17,06

Hét cranberry supplement met veruit de meeste werkzame PAC's per gram dat verkrijgbaar is. Slechts 1x daags 1 capsule en daarmee ook de meest voordelige keus.