Slapen vormt de fundering van je functioneren. In de overgang slapen veel vrouwen juist erg slecht. Dit heeft enorme impact op het dagelijks leven.

Het is dan ook heel belangrijk om slaapproblemen in de overgang niet voor lief te nemen! Meer dan 60% van de vrouwen heeft slaapproblemen in de overgang. Ze liggen wakker en kunnen niet doorslapen sinds ze in de overgang zijn gekomen.

Nachtzweten wordt vaak als oorzaak genoemd. Maar ook andere veranderingen die gepaard gaan met de overgang kunnen de slaapkwaliteit beïnvloeden.

Gelukkig zijn er mogelijkheden die je kunnen helpen. Ons assortiment bevat verschillende middelen bij slecht slapen die je op hun eigen wijze kunnen helpen hierbij.

Slaapproblemen in de overgang

Wat helpt bij slecht slapen in de overgang?

Niet kunnen slapen is een zeer diverse klacht

Slecht slapen behoort tot een van de meest diverse klachten. Er zijn zoveel redenen waarom je nachtrust verstoord kan zijn. Dat maakt de mogelijke oplossingen ook divers. Voor meer achtergrondinformatie kan je ons blog ‘wat te doen tegen slecht slapen in de overgang’ lezen.

Bij het samenstellen van ons assortiment hebben we gekeken naar middelen die je helpen minder last te hebben van nachtelijke opvliegers en je helpen beter door te slapen. 

Je vindt bij ons bewezen supplementen die op verschillende manieren werken om nachtzweten te verminderen, je slaapkwaliteit verbeteren en producten die je snel verkoeling bieden.

Wat past bij jou? Lees verder!

Producten bij nachtzweten

Salie en MenoElle bij nachtelijke opvliegers

Salie

De plant salie kan overmatig transpireren verminderen en wordt daarom vaak ingezet bij verschijnselen als nachtzweten.

Er is ook onderzoek gedaan naar nachtzweten en de invloed van salie daarop. In die studie werd met 300mg effect gewerkt en dit is dan ook de dosering waar we naar gezocht hebben om salie aan te bieden in onze shop.

Salie

MenoElle

MenoElle is ons meest verkochte product. En daar zijn goede redenen voor. MenoElle bestaat uit een unieke combinatie van 3 Aziatische kruiden. Het is al jarenlang dé hit in Korea en is in korte tijd ook in Duitsland erg populair geworden.

Al miljoenen vrouwen hebben het product naar volle tevredenheid gebruikt en het is nu ook in Nederland beschikbaar bij EstroCare. Lees hier meer over MenoElle.

 

Citroenmelisse-doorslapen-small

Natuurlijk slaapmiddel

Op plantaardige wijze beter doorslapen

Een extra steuntje kan ook een slaapmiddel zijn. Ons natuurlijke supplement ‘Herbal Sleep‘ hebben we geselecteerd omdat het ondersteunend werkt om beter te slapen.

Dit product bevat verschillende kruiden waaronder citroenmelisse. Citroenmelisse is een natuurlijke rustgever en bevordert een ontspannen nachtrust.

Verkoelingsmiddelen

Zorg dat de nachtelijke opvlieger niet doorzet door te koelen

Koelkussentje

Een koude doek naast je bed helpt om een opkomende opvlieger te onderdrukken. Maar hoe houd je een doek de hele nacht koel? Wij verkopen een koelkussentje waarin speciale kristallen verwerkt zijn. Eenmaal geactiveerd door water houden de kristallen de kou een paar dagen vast.

Leg het kussentje geactiveerd naast je bed voordat je gaat slapen. Tijdens een hitteaanval kan je deze dan meteen pakken zonder dat je hoeft op te staan. Zo kan je sneller afkoelen en zet de opvlieger minder door.

Wanneer het lichaam is afgekoeld worden stress en hartslag verlaagd en zal wederom de slaap vatten makkelijker zijn.

Zet verkoeling in bij opvliegers

Opvliegerspray

Je kan ook een opvliegerspray naast je bed zetten. Deze verstuif je op je gezicht en hals zodra je de opvlieger op voelt komen. Er zitten rustgevende kruiden in verwerkt die heerlijk ruiken. Hierdoor koel je meteen af en kom je tot rust.

Lekker slapen

Aanbieding
Populair
63,95

MenoElle biedt brede ondersteuning tijdens de overgang, is vrij van hormonen en fyto-oestrogenen, en heeft geen bijwerkingen. In voordelige verpakking genoeg voor 3 maanden.

Populair
21,95

Een nieuw, ánder middel voor vrouwen in de overgang dat wereldwijd succesvol is. MenoElle biedt brede ondersteuning tijdens de overgang, bevat geen fyto-oestrogenen / isoflavonen en heeft geen bijwerkingen.

Populair
Black mini dotsBlack mini dots
Black tonesBlack tones
Light blue solidLight blue solid
Lime blue batikLime blue batik
PurplePurple
+6
12,95

Dit bekende populaire Canadese koelsjaaltje biedt de hele dag verkoeling zodat je minder last hebt van hitte en opvliegers. Te dragen als accessoire of onzichtbaar onder je kraag.

Populair
14,95

Salie bezit de unieke eigenschap transpiratie te beïnvloeden en heeft een kalmerende werking.

3D Relax3D Relax
3R3R
HeadacheHeadache
14,95

Koelkussentje van Canadese herkomst biedt de hele dag (en nacht) verkoeling. Heerlijk verkoelend op je ogen of je voorhoofd!

12,95

De beste remedie tegen een opkomende opvlieger is afkoeling! Deze heerlijke Fem Comfort Hot Flash Relief Spray van Primavera bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten die directe verfrissing geven.

14,95

Deze stille oplaadbare handventilator past in je hand, is stil en handig. Verkoeling waar en wanneer jij het nodig hebt!