Opvliegers zijn de meest genoemde klacht bij vrouwen in de overgang: meer dan 70% van de vrouwen heeft er last van.

Ze behoren tot de typische klachten die in de overgang voorkomen en kunnen een behoorlijke impact hebben op je leven. De plotselinge hitte aanvallen kunnen je overvallen op elk moment van de dag en dat kan je flink onzeker maken en veel energie kosten.

Opvliegers kunnen je een paar jaar blijven lastig vallen. Gelukkig is er van alles aan te doen. 

Lees snel verder over hoe ons assortiment jou kan helpen!

Opvliegers vrouwen overgang

Wat helpt tegen opvliegers in de overgang?

Dé oplossing voor opvliegers blijkt heel persoonlijk te zijn

Aan opvliegers is heel wat te doen. We kunnen dat niet genoeg benadrukken. Voor meer achtergrondinformatie kan je ons blog ‘Wat zijn opvliegers en wat kan je er tegen doen?’ lezen.

Je vindt bij ons supplementen met verschillende werkingsmechanismes om te helpen dat opvliegers minder vaak en minder intens voorkomen. Zo kan je kijken wat bij jóu werkt.

Ook hebben we producten die als de opvlieger dan toch doorzet, je helpen er snel minder last van te hebben. Zo is er onze populaire deo tegen hormoonzweet en hebben we producten om je snel af te koelen zodat een opvlieger niet doorzet.

Benieuwd wat bij jou past?

Hormoonvrije supplementen tegen opvliegers

De kracht van natuurlijk: MenoElle, Pycnogenol®, Estrogen for Women en Salie

MenoElle: een nieuw model bij overgangsklachten

MenoElle is ons meest verkochte product. En daar zijn goede redenen voor. MenoElle bestaat uit een unieke combinatie van 3 Aziatische kruiden en is isoflavoonvrij. Het is al jarenlang dé hit in Korea en is in korte tijd ook in Duitsland erg populair geworden.

Al miljoenen vrouwen hebben het product naar volle tevredenheid gebruikt en het is nu ook in Nederland beschikbaar bij EstroCare. Lees hier meer over MenoElle.

Pycnogenol®. Super anti-oxidant.

Pycnogenol® is een super-antioxidant. Pycnogenol® wordt gewonnen uit de schors van de mediterrane pijnboom en is één van de sterkste antioxidanten ter wereld. Het is onder andere onderzocht bij menopauzale vrouwen.

Je kunt hier meer informatie bij de fabrikant hierover vinden.

Estrogen for Women: de krachtige fyto-oestreen combi!

Estrogen for women bevat fyto-oestrogenen waaronder het krachtige hop en soja. Fyto-oestrogenen zijn plantaardige stoffen die de werking van oestrogeen kunnen nabootsen in het menselijk lichaam. Het zijn dus geen hormonen, het is volledig plantaardig.

Fyto-oestrogenen worden al heel lang ingezet ter verlichting van overgangsverschijnselen.

Salie bij nachtzweten

Salie behoort ook tot de fyto-oestrogenen en is een van oudsher bekend vrouwenkruid. Staat zweten tijdens de opvliegers bij jou erg op de voorgrond? Salie is een plant die de unieke eigenschap bezit om transpiratie te beïnvloeden.

Ook salie is onderzocht bij menopauzale vrouwen. Wij bieden exact de juiste dosis om effect te bereiken!

deo poeder

Producten bij transpiratie

Blijf je schoon en fris voelen gedurende de dag

Salie

Salie is een kruid dat al vanoudsher wordt gebruikt als vrouwenkruid. Het bezit de unieke eigenschap transipratie te kunnen beinvloeden. In onze shop vindt je salie in supplementvorm.

Deodorant tegen hormoonzweet

Voor sommige vrouwen verandert ook de geur van hun lichaamszweet in de overgang. Je ruikt opeens sterker en gaat ‘door je deo-tje heen’. Zweet veroorzaakt door hormonen ruikt anders dan zweet dat veroorzaakt wordt door de warmte.

In onze shop bieden wij een (volledig natuurlijke) deodorant aan die speciaal ontwikkeld is voor hormoonzweet. 

Bamboe opfrisdoekjes

Daarnaast hebben wij kleine pakjes met bamboe-opfrisdoekjes in het assortiment. Deze passen makkelijk in je tas en ze zijn 100% natuurlijk en parfumvrij. Je kan ze gebruiken voor je hele lijf dus ook voor je gezicht en je intieme zones. Zo is verfrissing nooit ver weg.

Verkoelingsproducten

Verkoeling wanneer jij het nodig hebt

Wij bieden het meest uitgebreide assortiment met verkoelingsproducten voor de overgang! Gebruik ze apart of gecombineerd.

 

Opvliegerspray

Komt de opvlieger op? Spray meteen deze opvliegerspray op je gezicht en hals. Er zitten krachtige plantenextracten in verwerkt die verfrissend en kalmerend werken. Een 100% natuurlijke verfrissingsspray, speciaal ontwikkeld tegen opvliegers.

 

Verkoelingssjaal

Heb je het de hele dag te heet? De Heat guards (koelsjaal of koelkussen) blijven de hele dag koel. Thuis leg je ze even in water waarna dit product meer dan 24h koud blijft. Handig want zo ben jij er zeker van dat je altijd verkoeling binnen je bereik hebt. En het warmt niet op door jouw lichaamswarmte, het blijft koel!

Sommige vrouwen hebben de sjaal zelfs de hele dag om en gebruiken het ‘koelkussentje’ voor de nacht.

 

Handventilatortje

In Azië zie je de vrouwen er geregeld mee lopen: een klein, stijlvol ventilatortje die een discreet briesje geeft en je makkelijk kan meenemen in je handtas. Waar je ook bent, heerlijk even een koel briesje om even bij te komen en af te koelen. Of zet het op je bureau voor constante afkoeling.

Minder last van opvliegers

Populair
Vanaf: 31,46

Estrogen for Women is een uniek combinatiepreparaat op basis van zeer krachtige fyto-oestrogenen. Het geeft brede ondersteuning bij het verminderen van overgangsverschijnselen, is 100% hormoonvrij en volledig plantaardig.

Aanbieding
Nieuw
39,95

Voordelig gebundeld: onze aanraders als je last hebt van opvliegers - MenoElle, Loveli deo en Heatguard koelsjaal.

Aanbieding
39,95

Voordelig gebundeld: onze aanraders als je last hebt van opvliegers - MenoElle, Loveli deo en Fem Comfort bodyspray.

Aanbieding
Populair
68,95

MenoElle biedt brede ondersteuning tijdens de overgang, is vrij van hormonen en fyto-oestrogenen, en heeft geen bijwerkingen. In voordelige verpakking genoeg voor 3 maanden.

Aanbieding
Populair
23,95

Een nieuw, ánder middel voor vrouwen in de overgang dat wereldwijd succesvol is. MenoElle biedt brede ondersteuning tijdens de overgang, is vrij van hormonen en fyto-oestrogenen, en heeft geen bijwerkingen. Ook beschikbaar in voordeelverpakking.

Populair
Vanaf: 24,95

Pycnogenol®, de populaire súper-antioxidant met veelzijdige gezondheidseffecten voor tijdens de overgang.

Populair
Vanaf: 7,99

Ruikt je zweet extra sterk nu je in de overgang zit? Stinkende oksels? Dat kan komen door de hormonen. Deze Power of Zen deodorant van Loveli is speciaal ontwikkeld tegen hormoonzweet.

Populair
Black mini dotsBlack mini dots
Black tonesBlack tones
Blue honeyBlue honey
Light blue solidLight blue solid
Lime blue batikLime blue batik
+7
12,95

Dit bekende populaire Canadese koelsjaaltje biedt de hele dag verkoeling zodat je minder last hebt van hitte en opvliegers. Te dragen als accessoire of onzichtbaar onder je kraag.

Populair
Vanaf: 13,46

Salie bezit de unieke eigenschap transpiratie te beïnvloeden en heeft een kalmerende werking.

3D Relax3D Relax
HeadacheHeadache
14,95

Koelkussentje van Canadese herkomst biedt de hele dag (en nacht) verkoeling. Heerlijk verkoelend op je ogen of je voorhoofd!

12,95

De beste remedie tegen een opkomende opvlieger is afkoeling! Deze heerlijke Fem comfort body spray van Primavera bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten die directe verfrissing geven.

Uitverkocht
2,50

Om je overal even te kunnen opfrissen. Natuurlijke natte bamboe doekjes met aloë vera. Geschikt voor je hele lijf, óók je intieme delen.

Aanbieding
13,95

Deze stille oplaadbare handventilator past in je hand, is stil en handig. Verkoeling waar en wanneer jij het nodig hebt!

Aanbieding
Uitverkocht
4,99

De Power of Zen deodorant van Loveli is speciaal ontwikkeld tegen hormonale zweetgeurtjes. Bestel hier je navulling voor deze extra sterke, geheel natuurlijke deodorant.