Opvliegers zijn de meest genoemde klacht bij vrouwen in de overgang: meer dan 70% van de vrouwen heeft er last van.

Ze behoren tot de typische klachten die in de overgang voorkomen en kunnen een behoorlijke impact hebben op je leven. De plotselinge hitte aanvallen kunnen je overvallen op elk moment van de dag en dat kan je flink onzeker maken en veel energie kosten.

Opvliegers kunnen je een paar jaar blijven lastig vallen. Gelukkig is er van alles aan te doen! Ons assortiment bevat verschillende middelen tegen opvliegers die je op hun eigen wijze kunnen helpen hierbij.

Opvliegers vrouwen overgang

Wat helpt tegen opvliegers in de overgang?

Dé oplossing voor opvliegers blijkt heel persoonlijk te zijn

Aan opvliegers is heel wat te doen. We kunnen dat niet genoeg benadrukken. Er zijn legio leefregels die kunnen helpen, hormoontherapie kan soms een oplossing zijn en daarnaast zijn er veel middelen verkrijgbaar die je kunnen helpen bij opvliegers. Voor meer achtergrondinformatie kan je ons blog ‘Wat zijn opvliegers en wat kan je er tegen doen?’ lezen.

Bij het samenstellen van ons assortiment hebben we gekeken naar middelen die je helpen de frequentie en intensiteit van opvliegers te verlagen. Ook hebben we producten die als de opvlieger dan toch doorzet, je helpen er snel minder last van te hebben.

Je vindt bij ons bewezen supplementen die op verschillende manieren werken om opvliegers te verminderen, producten die je helpen bij hevige transpiratie en producten die je snel verkoeling bieden.

Wat past bij jou? Lees verder!

Supplementen tegen opvliegers

De kracht van natuurlijk: MenoElle, Pycnogenol® en Salie

We voeren drie hormoonvrije producten ter ondersteuning tegen opvliegers. Ze werken totaal anders. Maar alle zijn isoflavoonvrij. Blijf niet lopen met je klachten, blijf zoeken naar wat jou helpt!

 

MenoElle

MenoElle is ons meest verkochte product. En daar zijn goede redenen voor. MenoElle bestaat uit een unieke combinatie van 3 Aziatische kruiden. Het is al jarenlang dé hit in Korea en is in korte tijd ook in Duitsland erg populair geworden.

Al miljoenen vrouwen hebben het product naar volle tevredenheid gebruikt en het is nu ook in Nederland beschikbaar bij EstroCare. Lees hier meer over MenoElle.

 

Pycnogenol®

Pycnogenol® is een super-antioxidant. Pycnogenol® wordt gewonnen uit de schors van de mediterrane pijnboom en is één van de sterkste antioxidanten ter wereld. Het is onder andere onderzocht bij menopauzale vrouwen.

Je kunt hier meer informatie bij de fabrikant hierover vinden.

 

Salie

Salie een van oudsher bekend vrouwenkruid. Staat zweten tijdens de opvliegers bij jou erg op de voorgrond? Salie is een plant die de unieke eigenschap bezit om transpiratie te beïnvloeden.

Ook salie is onderzocht bij menopauzale vrouwen. Wij bieden exact de juiste dosis om effect te bereiken!

deo poeder

Producten bij transpiratie

Blijf je schoon en fris voelen gedurende de dag

 

Salie

Salie is een kruid dat al vanoudsher wordt gebruikt als vrouwenkruid. Het bezit de unieke eigenschap transipratie te kunnen beinvloeden. In onze shop vindt je salie in supplementvorm.

 

Deodorant tegen hormoonzweet

Voor sommige vrouwen verandert ook de geur van hun lichaamszweet in de overgang. Je ruikt opeens sterker en gaat ‘door je deo-tje heen’. Zweet veroorzaakt door hormonen ruikt anders dan zweet dat veroorzaakt wordt door de warmte. Hormoonzweet bevat meer vetzuren dan gewoon zweet en de bacteriën op de huid zijn gek op deze vetzuren. Zij zijn de veroorzaker van de zweetgeur.

In onze shop bieden wij een (volledig natuurlijke) deodorant aan die speciaal ontwikkeld is voor hormoonzweet. 

 

Bamboe opfrisdoekjes

Daarnaast hebben wij kleine pakjes met bamboe-opfrisdoekjes in het assortiment. Deze passen makkelijk in je tas en ze zijn 100% natuurlijk en parfumvrij. Je kan ze gebruiken voor je hele lijf dus ook voor je gezicht en je intieme zones. Zo is verfrissing nooit ver weg.

Verkoelingsproducten

Verkoeling wanneer jij het nodig hebt

Wij bieden het meest uitgebreide assortiment met verkoelingsproducten voor de overgang! Gebruik ze apart of gecombineerd.

 

Opvliegerspray

Komt de opvlieger op? Spray meteen deze opvliegerspray op je gezicht en hals. Er zitten krachtige plantenextracten in verwerkt die verfrissend en kalmerend werken. Een 100% natuurlijke verfrissingsspray, speciaal ontwikkeld tegen opvliegers.

 

Verkoelingssjaal

Heb je het de hele dag te heet? De Heat guards (koelsjaal of koelkussen) blijven de hele dag koel. Thuis leg je ze even in water waarna dit product meer dan 24h koud blijft. Handig want zo ben jij er zeker van dat je altijd verkoeling binnen je bereik hebt. En het warmt niet op door jouw lichaamswarmte, het blijft koel!

Sommige vrouwen hebben de sjaal zelfs de hele dag om en gebruiken het ‘koelkussentje’ voor de nacht.

Handen met ijsblokjes

Handventilatortje

In Azië zie je de vrouwen er geregeld mee lopen: een klein, stijlvol ventilatortje die een discreet briesje geeft en je makkelijk kan meenemen in je handtas. Waar je ook bent, heerlijk even een koel briesje om even bij te komen en af te koelen. Of zet het op je bureau voor constante afkoeling.

Minder last van opvliegers

Aanbieding
Nieuw
45,89 39,95

Voordelig gebundeld: onze aanraders als je last hebt van opvliegers.

Aanbieding
Nieuw
74,85 67,95

Brede ondersteuning, hormoonvrij en geschikt voor alle vrouwenIn voordelige verpakking genoeg voor 3 maanden.

Nieuw
24,95

Een nieuw, ánder middel voor vrouwen in de overgang. Brede ondersteuning, hormoonvrij en geschikt voor alle vrouwen

Vanaf: 24,95

Pycnogenol®, de populaire súper-antioxidant met veelzijdige gezondheidseffecten.

Vanaf: 7,99

Ruikt je zweet extra sterk nu je in de overgang zit? Stinkende oksels? Dat kan komen door de hormonen. Deze Power of Zen deodorant van Loveli is speciaal ontwikkeld tegen hormoonzweet. Naast de vertrouwde uitvoering nu ook verkrijgbaar in een XL-variant.

5,99

De Power of Zen deodorant van Loveli is speciaal ontwikkeld tegen hormonale zweetgeurtjes. Bestel hier je navulling voor deze extra sterke, geheel natuurlijke deodorant.

Vanaf: 9,95

Dit bekende populaire Canadese koelsjaaltje biedt de hele dag verkoeling zodat je minder last hebt van opvliegers. In vele modieuze designs verkrijgbaar en ook onzichtbaar onder je kraag te dragen.  

2,50

Om je overal even te kunnen opfrissen. Natuurlijke natte bamboe doekjes met aloë vera. Geschikt voor je hele lijf, óók je intieme delen.

11,95

Deze stille oplaadbare handventilator past in je hand, is stil en handig. Verkoeling waar en wanneer jij het nodig hebt!

Vanaf: 10,95

Koelkussentje van Canadese herkomst biedt de hele dag (en nacht) verkoeling. Heerlijk verkoelend op je ogen of je voorhoofd!

12,95

De beste remedie tegen een opkomende opvlieger is afkoeling! Deze heerlijke Fem comfort body spray van Primavera bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten die directe verfrissing geven.

14,95

Salie, bezit de unieke eigenschap transpiratie te beïnvloeden en heeft een kalmerende werking.