Opvliegers zijn de meest genoemde en meest bekende klacht bij vrouwen in de overgang: meer dan 70% van de vrouwen heeft er last van.

Opvliegers kunnen een behoorlijke impact hebben op je lijf. De plotselinge hitte aanvallen kunnen je overvallen op elk moment van de dag en dat kan je flink onzeker maken en veel energie kosten.

In de meeste gevallen ben je er ook niet zomaar vanaf: opvliegers kunnen je jaren lastig vallen. Gelukkig is er van alles aan te doen.

Lees snel verder over hoe ons assortiment jou kan helpen. Of maak gebruik van onze on-line productadviseur en kom er gelijk achter wat bij jóu past!

Opvliegers vrouwen overgang

Wat helpt tegen opvliegers in de overgang?

Dé oplossing voor opvliegers blijkt heel persoonlijk te zijn

Aan opvliegers is heel wat te doen. We kunnen dat niet genoeg benadrukken. Voor meer achtergrondinformatie kan je ons blog ‘Wat zijn opvliegers en wat kan je er tegen doen?’ lezen.

Je kan opvliegers op verschillende manieren aan gaan pakken. Zo kan je proberen met supplementen het aantal opvliegers per dag te gaan verminderen en opvliegers af te zwakken met verkoelingsmiddelen. Ook kan je de transpiratie te lijf gaan om je de hele dag schoon en fris te voelen.

Benieuwd wat bij jou past? Lees dan verder.

Hormoonvrije supplementen tegen opvliegers

Meerdere keuzes … welk werkingsmechanisme werkt voor jou?

Hoe kies je nu het juiste supplement voor jou?

Je zoekt een middel zonder hormonen om je opvliegers te verminderen. Dan heb je behoorlijk veel keus … maar wat is nu de beste keus

In ons assortiment vind je vier supplementen tegen opvliegers. Alle vier volledig plantaardig en hormoonvrij. Dat we meerdere producten aanbieden heeft een reden; er is helaas geen middel dat voor iedereen werkt. 

Het verschil tussen deze 4 producten zit dan ook in de verschillende werkzame stoffen op basis waarvan het product opvliegers kan verminderen.

Dan blijft voor jou de keus WELKE werkzame stof kies je?

Wil je een middel op basis van fyto-oestrogenen of juist niet? MenoElle en Pycnogenol bevatten ingrediënten die niet tot de fyto-oestrogenen behoren. Estrogen for Women en Salie bevatten werkzame stoffen die wel tot de fyto-oestrogenen behoren. Dit zegt niks over de werkzaamheid maar alleen over het werkingsmechanisme van het middel.

Heb je al eens iets geprobeerd op gebied van fyto-oestrogenen en werkte dat niet? Dan zou je nu iets kunnen proberen dat net anders werkt zoals MenoElle of Pycnogenol. Werkt MenoElle voor jou niet, probeer dan eens een krachtig fyto-oestrogeen zoals Estrogen for Women.

Heb je vooral last van nachtzweten? Dan is Salie een goede keus.

Wil je wat hulp? Gebruik dan onze on-line productadviseur! Aan de hand van enkele korte vragen geven we je precies aan welk middel bij jóu past.

MenoElle: een nieuw model bij overgangsklachten

MenoElle is ons meest verkochte product. En daar zijn goede redenen voor. MenoElle bestaat uit een unieke combinatie van 3 Aziatische kruiden en is isoflavoonvrij. Het is al jarenlang dé hit in Korea en is in korte tijd ook in Duitsland erg populair geworden.

Al miljoenen vrouwen hebben het product naar volle tevredenheid gebruikt en het is nu ook in Nederland beschikbaar bij EstroCare. Lees hier meer over MenoElle.

Pycnogenol®. Super anti-oxidant.

Pycnogenol® is een super-antioxidant. Pycnogenol® wordt gewonnen uit de schors van de mediterrane pijnboom en is één van de sterkste antioxidanten ter wereld. Het is onder andere onderzocht bij menopauzale vrouwen.

Je kunt hier meer informatie bij de fabrikant hierover vinden.

Estrogen for Women: de krachtige fyto-oestreen combi!

Estrogen for women bevat fyto-oestrogenen waaronder het krachtige hop en soja. Fyto-oestrogenen zijn plantaardige stoffen die de werking van oestrogeen kunnen nabootsen in het menselijk lichaam. Het zijn dus geen hormonen, het is volledig plantaardig.

Fyto-oestrogenen worden al heel lang ingezet ter verlichting van overgangsverschijnselen.

Salie bij nachtzweten

Salie behoort ook tot de fyto-oestrogenen en is een van oudsher bekend vrouwenkruid. Staat zweten tijdens de opvliegers bij jou erg op de voorgrond? Salie is een plant die de unieke eigenschap bezit om transpiratie te beïnvloeden.

Ook salie is onderzocht bij menopauzale vrouwen. Wij bieden exact de juiste dosis om effect te bereiken!

Middelen bij transpiratie

Salie

Salie is een kruid dat al van oudsher wordt gebruikt als vrouwenkruid. Het bezit de unieke eigenschap transpiratie te kunnen beïnvloeden. In onze shop vindt je salie in supplementvorm.

deo poeder

Deodorant tegen hormoonzweet

Voor sommige vrouwen verandert ook de geur van hun lichaamszweet in de overgang. Je ruikt opeens sterker en gaat ‘door je deo-tje heen’. Zweet veroorzaakt door hormonen ruikt anders dan zweet dat veroorzaakt wordt door de warmte.

In onze shop bieden wij een (volledig natuurlijke) deodorant aan die speciaal ontwikkeld is voor hormoonzweet. 

Verkoelingsproducten

Gebruik ze apart of gecombineerd.

Opvliegerspray (Hot Flash Relief Spray)

Komt de opvlieger op? Spray meteen deze opvliegerspray op je gezicht en hals. Er zitten krachtige plantenextracten in verwerkt die verfrissend en kalmerend werken. Een 100% natuurlijke verfrissingsspray, speciaal ontwikkeld tegen opvliegers.

Verkoelingssjaal

Heb je het de hele dag te heet? De Heat guards (koelsjaal of koelkussen) blijven de hele dag koel. Thuis leg je ze even in water waarna dit product meer dan 24h koud blijft. Handig want zo ben jij er zeker van dat je altijd verkoeling binnen je bereik hebt. En het warmt niet op door jouw lichaamswarmte, het blijft koel!

Sommige vrouwen hebben de sjaal zelfs de hele dag om en gebruiken het ‘koelkussentje’ voor de nacht.

Handventilatortje

In Azië zie je de vrouwen er geregeld mee lopen: een klein, stijlvol ventilatortje die een discreet briesje geeft en je makkelijk kan meenemen in je handtas. Waar je ook bent, heerlijk even een koel briesje om even bij te komen en af te koelen. Of zet het op je bureau voor constante afkoeling.

Minder last van opvliegers

Populair
Vanaf: 30,82

Estrogen for Women is een uniek combinatiepreparaat op basis van zeer krachtige fyto-oestrogenen. Het geeft brede ondersteuning bij het verminderen van overgangsverschijnselen, is 100% hormoonvrij en volledig plantaardig.

Aanbieding
Nieuw
39,95

Voordelig gebundeld: onze aanraders als je last hebt van opvliegers - MenoElle, Loveli deo en Heatguard koelsjaal.

Aanbieding
39,95

Voordelig gebundeld: onze aanraders als je last hebt van opvliegers - MenoElle, Loveli deo en Fem Comfort bodyspray.

Aanbieding
Populair
63,95

MenoElle biedt brede ondersteuning tijdens de overgang, is vrij van hormonen en fyto-oestrogenen, en heeft geen bijwerkingen. In voordelige verpakking genoeg voor 3 maanden.

Populair
21,95

Een nieuw, ánder middel voor vrouwen in de overgang dat wereldwijd succesvol is. MenoElle biedt brede ondersteuning tijdens de overgang, bevat geen fyto-oestrogenen / isoflavonen en heeft geen bijwerkingen.

Populair
Vanaf: 24,95

Pycnogenol®, de populaire súper-antioxidant met veelzijdige gezondheidseffecten voor tijdens de overgang.

Populair
Vanaf: 2,99

Ruikt je zweet extra sterk nu je in de overgang zit? Stinkende oksels? Dat kan komen door de hormonen. De deodorant van Loveli is speciaal ontwikkeld tegen hormoonzweet.

Populair
Black mini dotsBlack mini dots
Black tonesBlack tones
Light blue solidLight blue solid
Lime blue batikLime blue batik
PurplePurple
+6
12,95

Dit bekende populaire Canadese koelsjaaltje biedt de hele dag verkoeling zodat je minder last hebt van hitte en opvliegers. Te dragen als accessoire of onzichtbaar onder je kraag.

Populair
14,95

Salie bezit de unieke eigenschap transpiratie te beïnvloeden en heeft een kalmerende werking.

3D Relax3D Relax
3R3R
HeadacheHeadache
14,95

Koelkussentje van Canadese herkomst biedt de hele dag (en nacht) verkoeling. Heerlijk verkoelend op je ogen of je voorhoofd!

12,95

De beste remedie tegen een opkomende opvlieger is afkoeling! Deze heerlijke Fem Comfort Hot Flash Relief Spray van Primavera bestaat uit 100% natuurlijke ingrediënten die directe verfrissing geven.

14,95

Deze stille oplaadbare handventilator past in je hand, is stil en handig. Verkoeling waar en wanneer jij het nodig hebt!