Jammer maar waar, de overgang heeft een flinke invloed op de huid. De huid veroudert door de jaren heen maar de overgang zet er even een versnellinkje bovenop.

Veel vrouwen hebben het gevoel ineens zo’n oud gezicht te krijgen tijdens de overgang. De huid wordt slapper, dunner en droger waardoor rimpels meer gaan opvallen. Ook wordt de huid gevoeliger voor de zon en ontstaan er makkelijker ouderdomsvlekken.

Gelukkig zijn er mogelijkheden die je helpen om om je huid zo lang mogelijk fris en veerkrachtig te houden. Ons assortiment bevat verschillende middelen bij huidveroudering die je op hun eigen wijze kunnen helpen hierbij.

Mooie oudere vrouw

Wat helpt bij huidveroudering tijdens de overgang?

In de overgang kan je huid extra ondersteuning gebruiken.

Hoewel uitdagend, zijn er zeker dingen die je in de overgang kan doen om je huid mooi en fris te houden. Voor uitvoerige achtergrondinformatie en tips over wat voor soort producten écht werken, kan je het interview met dr.Jetske Ultee over huidklachten in de overgang lezen.

Je vindt bij ons middelen die je huid van buiten én van binnen verzorgen en beschermen. Middelen die extreem hydrateren en die huidveroudering kunnen vertragen.

Wat past bij jou? Lees verder!

Supplementen ter ondersteuning van een gezonde huid

De natuurlijke kracht van Pycnogenol® en Bao-Med

 

Pycnogenol®

Pycnogenol® is een natuurextract dat wordt gewonnen uit de schors van de mediterrane pijnboom en is één van de sterkste anti-oxidanten ter wereld. Als je meer wilt weten over de rol van antioxidanten in het vertragen van huidveroudering lees dan ons blog over anti-oxidanten.

Pycnogenol® ondersteunt een mooie huid door zich te binden aan collageen en elastine en deze zo te beschermen tegen afbraak.

Pycnogenol® is een gestandaardiseerd kwaliteitsextract. De Zwitserse firma Horphag levert de hoogwaardige kwalitatieve grondstof aan andere fabrikanten die het in een pilvorm verwerken. Op de website van Horphag kan je veel onderzoeken vinden, ook over Pycnogenol® en het beschreven effect op de huid.

 

Bao-Med speciaal voor huid en haar

Wij bieden een supplement aan waarin biotine (vitamine B8), foliumzuur en zink zitten met daarnaast als hoofdbestanddeel het vruchtvlees van de vruchten van de baobab-tree.

Dit vruchtvlees behoort tot de zogenaamde ‘superfoods‘ door zijn anti-oxidante eigenschappen en hoge voedingswaarden. De vrucht bevat onder andere hoge vitamine-C-waardes, calcium, ijzer en voedingsvezels. Deze combinatie maakt dat dit Baobab supplement speciaal wordt aangeboden ter ondersteuning van gezond haar, huid en nagels.

Mediterraanse zeedennen
baobab

Herstellende huidolie

Extreem hydraterende Baobab olie

In onze shop kan je een pure natuurlijke olie kopen die rijk is aan omega 3,6 en 9. De zogenaamde baobab olie wordt gewonnen uit het de zaden van de vruchten van de baobab-tree. Baobab-olie is 100% puur en natuurlijk en kent veel toepassingsgebieden. Zo is de baobab olie bijvoorbeeld ook geschikt voor het gezicht en het decolleté

Boabab olie dringt goed door in de huid en is extreem hydraterend maar niet vet. Het is zodoende geen probleem baobab olie te gebruiken als je last hebt van opvliegers en veel transpiratie. De olie trekt zo snel in en er blijft geen vettige laag achter.

Daarnaast is de olie anti-aging, heel verzorgend, voedend en ondersteunt het natuurlijk huidherstel.

Juiste haar- en huidverzorging

Vanaf: 24,95

Pycnogenol®, de populaire súper-antioxidant met veelzijdige gezondheidseffecten.

60,75

Haarverlies en dunner haar door de overgang? Mediceuticals helpt! Deze producten uit de speciale vrouwenlijn gaan overmatig haarverlies ten gevolge van hormonale veranderingen tegen.

30,00

Mediceuticals Cellagen™ spray maakt deel uit van de vrouwenlijn die overmatig haarverlies ten gevolge van hormonale veranderingen tegengaat. Makkelijk te gebruiken leave-in spray.

22,00

Mediceuticals Vitatin™ conditioner hydrateert intensief en geeft dof en zwak haar weer glans.

19,50

Mediceuticals Saturate shampoo voor droog haar gaat overmatig haarverlies en dunner wordend haar ten gevolge van hormonale veranderingen tegen.

19,50

Mediceuticals Folligen shampoo voor normaal haar gaat overmatig haarverlies en dunner wordend haar ten gevolge van hormonale veranderingen tegen.

21,15

Bao-Med® pure huid & haarolie is een pure, extreem hydraterende olie die de huid optimaal voedt en verzorgt. De olie werkt huidherstellend.

25,40

Bao-Med is een compleet voedingssupplement voor de ondersteuning van de optimale conditie van de huid en haren*. Uniek door het pure vruchtvlees van de baobabvrucht.