De menopauze kan grote impact op je haren hebben. Maar liefst 40% van de vrouwen in de overgang krijgen te maken met haaruitval. Het haar kan dunner en futlozer worden en soms wordt het haar ook anders van kleur, een paar tinten donkerder.

Deze veranderingen krijgen niet zoveel aandacht omdat er ‘ergere’ dingen zijn in de overgang. Maar haren zijn een belangrijk onderdeel van een vrouw haar schoonheid in onze maatschappij en het verlies van je mooie haren kan iemand diep treffen. 

Gelukkig zijn er producten die iets voor je kunnen betekenen bij futloos en dunner wordend haar in de overgang.

Lees snel verder over hoe ons assortiment jou kan helpen!

Haarborstel met haren

Hoe zorg ik voor minder haarverlies in de overgang?

Verzorg je haar van buiten én van binnen

Haaruitval in de overgang kan verschillende oorzaken hebben. Ervanuit gaande dat er geen onderliggende ziekten zijn, zijn er veel dingen die je hiertegen kan doen op het gebied van voeding, stressbeperking en de juiste verzorging.

Voor meer achtergrondinformatie kan je ons blog ‘Haaruitval en dunner wordend haar in de overgang’ lezen.

Je vindt bij ons middelen die je haar beschermen tegen de invloed van hormoonveranderingen en voedingssupplementen die je haar van de juiste nutriënten voorzien om sterk en glanzend te zijn.

Wat past bij jou? Lees verder!

Shampoo en haarfollikelspray tegen haarverlies

Sterk haar start bij een gezonde hoofdhuid

De shampoofabrikant Mediceuticals heeft zich volledig gericht op het ontwikkelen van producten voor haarproblemen waaronder ook haarverlies door hormoonveranderingen. 

Speciaal voor haarverlies door de overgang hebben zijn een shampoo, conditioner en haarfollikelspray ontwikkeld.

Het haar wordt weer sterker, voller en zal minder uitvallen. De producten zijn mild, verzorgend, eenvoudig te gebruiken en geschikt voor dagelijks gebruik.

Vrouw wast haar
bao-med pure skin and scalp oil dry hands

Haar- en scalpolie voor verzorging van droog haar

Als je echte hydratatie zoekt: baobab olie

Heb je een hele droge hoofdhuid en droog haar? Wij bieden een 100% pure en natuurlijke olie aan met bijzonder hydraterende eigenschappen.

De olie wordt koud geperst uit het de zaden van de vruchten van de baobab-tree en wordt puur aangeboden. De baobab olie dringt diep door in de huid en is niet vet. Het heeft verzorgende en herstellende eigenschappen. Ook heel geschikt voor de verzorging van droog (krullend) haar.

Supplementen voor gezond haar

Ondersteun je haarkwaliteit van binnenuit

Wil je extra vitamines slikken ter ondersteuning van mooi haar? Dan is het speciale Bao-Med haarsupplement misschien een optie voor je. Bao-Med bevat de belangrijke vitamines en mineralen voor gezond haar: biotine (vitamine B8), foliumzuur (vitamine B11) en zink.

Maar daarnaast bevat dit supplement het pure vruchtvlees van de vruchten van de baobab-boom.Dit vruchtvlees behoort tot de zo genaamde ‘superfoods’ door zijn antioxidante eigenschappen en hoge voedingswaarden. De vrucht bevat hoge vitamine-C-waardes, calcium en ijzer. Door deze combinatie wordt het aangeboden als supplement speciaal voor behoud van gezonde haren, huid en nagels.

bao Med

Juiste haar- en huidverzorging

24,95

Omega-3 algenolie DHA & EPA. Zuiver, visvrij en 100% plantaardige omega-3

28,25

Krachtige duindoornolie: ideaal bij droge slijmvliezen en bescherming van je huid

Aanbieding
63,75

Haarverlies en dunner haar door de overgang? Mediceuticals helpt! Deze producten uit de speciale vrouwenlijn gaan overmatig haarverlies ten gevolge van hormonale veranderingen tegen bij een droge hoofdhuid.

Populair
Vanaf: 24,95

Pycnogenol®, de populaire súper-antioxidant met veelzijdige gezondheidseffecten voor tijdens de overgang.

Aanbieding
63,75

Haarverlies en dunner haar door de overgang? Mediceuticals helpt! Deze producten uit de speciale vrouwenlijn gaan overmatig haarverlies ten gevolge van hormonale veranderingen tegen bij een normale hoofdhuid.

31,50

Mediceuticals Cellagen™ spray maakt deel uit van de vrouwenlijn die overmatig haarverlies ten gevolge van hormonale veranderingen tegengaat. Makkelijk te gebruiken leave-in spray.

23,10

Mediceuticals Vitatin™ conditioner hydrateert intensief en geeft dof en zwak haar weer glans. Dé conditioner bij hormoongerelateerde haarproblemen.

20,50

Wil je voller en sterker haar? Deze shampoo voor vrouwen met droog haar en een droge hoofdhuid gaat overmatige haaruitval en dunner wordend haar ten gevolge van hormonale veranderingen tegen.

Populair
20,50

Wil je voller en sterker haar? Deze shampoo voor vrouwen met fijn/normaal haar en een normale hoofdhuid gaat overmatige haaruitval en dunner wordend haar ten gevolge van hormonale veranderingen tegen.

22,20

Bao-Med® pure skin, scalp and hair oil is een pure, extreem hydraterende olie die de huid optimaal voedt en verzorgt. De olie werkt huidherstellend.