Gratis bezorgd vanaf € 75,- in NL, BE en DE

Toont alle 8 resultaten

Voor minder gedoe en meer hygiëne tijdens je menstruatie

De overgang kan verschillende vaginale ongemakken met zich meebrengen zoals  veranderende menstruatiepatronen en hevig bloedverlies. Ons assortiment bevat menstruatiecups, superabsorberend maandverband, niet-geurende inlegkruisjes en nog veel meer om jou hierbij te ondersteunen. Lees verder …

Vanaf:  3,99

Gentle Day maandverband is dun, vrij van chemische toevoegingen en zacht voor de huid. Perfect voor de gevoeligere intieme delen in de overgang. Je zal zien: het gaat verschil maken!

Populair
Vanaf:  31,16

Een uniek combinatiepreparaat op basis van zeer krachtige fyto-oestrogenen. Het geeft brede ondersteuning bij overgangsverschijnselen en is volledig plantaardig.

 4,10

Gentle Day katoenen inlegkruisjes: heel geschikt voor gebruik in de overgang. Biologisch katoen, zonder chemische toevoegingen.

Populair
Vanaf:  21,95

Met geconcentreerd soja-extract en salie. Klinisch bewezen bij opvliegers en overgangsverschijnselen.

Aanbieding
Nieuw
 23,95

Dit probeerpakket bevat 2 verpakkingen van elke variant maandverband (dag, nacht, nacht extra). Zo weet je snel welke variant voor jou het beste bevalt.

 11,40

Gentle Day intieme wasgel is zacht en natuurlijk. Speciaal geschikt voor de intieme zones maar ook heerlijk voor je hele lijf.

 36,99

Gentle Day menstruatiecup: voel je vrij en schoon ondanks bloedverlies

Nieuw
Uitverkocht
 10,46

Teunisbloemolie bevordert het comfort van vrouwen tijdens de premenstruele periode. Ondersteunt bij algemene PMS klachten en bij pijnlijke en gespannen borsten vóór de menstruatie.


Welk middel bij onregelmatig en hevig bloedverlies past bij jou?

Veel vrouwen in de overgang hebben opeens een andere menstruatie dan dat ze gewend waren. Deze wordt steeds onregelmatiger en daar bovenop kan je ook last krijgen van hevig bloedverlies in de overgang.

Dit kan vaak voor onzekerheid en ongemak zorgen. Gelukkig zijn er mogelijkheden die je helpen om dit te verminderen.

Je vindt bij ons middelen die je helpen je schoon en vrij te voelen ondanks je bloedverlies. Zodat je weet dat je niet gaat doorlekken. En als je je wilt verschonen, dat je dit dan makkelijk, snel en hygiënisch kan doen.

Supplementen bij hevig bloedverlies

Fyto-oestrogenen zijn plantaardige stoffen die de werking van oestrogeen kunnen nabootsen in het menselijk lichaam. Het zijn dus geen hormonen, het is volledig plantaardig.

Fyto-oestrogenen worden al heel lang ingezet bij onregelmatig en hevig bloedverlies omdat ze de hormoonbalans helpen reguleren.

Ontdek onze supplementen bij hevig bloedverlies >>>

Maandverband en menstruatiecups

Waarom zou je speciaal maandverband nodig hebben als je in de overgang komt? Nou dat komt omdat je intieme zones gevoeliger worden in de overgang. Én omdat je heviger kan bloeden.

Of toch een menstruatiecup? Het gebruik is misschien even wennen maar het blijkt voor veel vrouwen een uitkomst. Het draagt comfortabel en je kan het cupje makkelijk meenemen in je tas, heel handig als je erg onregelmatig vloeit.

Ontdek ons maandverband en onze menstruatiecups >>>

Hygiëne-producten bij je menstruatie

Onze gel voor de intieme delen is voedend en herstellend voor de huid en is heerlijk zacht.

Ontdek onze hygiëne producten bij de menstruatie >>>

Menstruatieklachten overgang

“Blijf niet lopen met overgangklachten!”

Eerder bekeken door jou

Wat zeggen onze klanten over ons?

Selecteer een Afleverpunt