Opvliegers, slecht slapen, stemmingswisselingen, stijve gewrichten; veelvoorkomende klachten tijdens de overgang. Herken je ze bij jezelf en wil je ervan af? Voor veel vrouwen is Menoelle® Original écht een uitkomst.

Menoelle® is een nieuw middel bij overgangsverschijnselen en is in Korea en de VS een enorm succesproduct. Het is vanwege haar ingrediënten namelijk anders dan alle andere plantaardige middelen bij overgangsverschijnselen.

Heb jíj al veel geprobeerd zonder effect? Heb je last gehad van bijwerkingen bij andere middelen? Mag of wil je geen hormonen of isoflavonen? Ben je op zoek naar iets wat wetenschappelijk ondersteund is? Een veilige, plantaardige oplossing die klinisch getest is op werkzaamheid?

Ontdek wat Menoelle® uniek maakt en kom erachter of het ook iets voor jou is!

MenoElle, uniek middel tegen overgangsklachten

Brede ondersteuning bij overgangsklachten

Menoelle, een uniek middel bij overgangsverschijnselen

Menoelle bevat een mix van drie Koreaanse kruiden en specifieke vitamines en mineralen. Het ondersteunt onder andere bij:

  • De hormoonhuishouding
  • Opvliegers
  • Stemmingswisselingen en prikkelbare gevoelens
  • Weerstand en vermoeidheid
  • Gezonde werking van botten en spieren
MenoElle, uniek middel tegen overgangsklachten
Zonder hormonen
Zonder isoflavonen
Zonder gewichtstoename
Zonder soja
Klinisch bewezen
Vegan
Grazia Logo MenoElle

“Vrouwen in de menopauze zweren bij dit product”

Netzwerk Frauengesundheit Logo MenoElle

“Het nieuwe plantenextract EstroG-100 werkt in de overgang”

Apotheke Adhoc Logo MenoElle

“Menoelle met EstroG-100 verlicht de klachten in de overgang”

CO.med magazin Logo MenoElle

“De nieuwe hormoonvrije werkzame stof voor de overgang”

Menoelle bevat het uniek EstroG-100

Wat heb jij al geprobeerd?

Menoelle met EstroG-100: een uniek middel bij overgangsklachten

Menoelle bevat het gepatenteerde menopauze plantenextract EstroG-100©. Dit bestaat uit drie Aziatische plantenextracten die al 400 jaar gebruikt worden bij vrouwenklachten.

EstroG-100 heeft al talrijke internationale prijzen gewonnen en producten waarin dit verwerkt is zijn in Azië en Amerika al jaren zeer populair bij overgangsklachten.

Menoelle is het enige product op de Nederlandse markt dat EstroG bevat. Het is hierdoor écht anders dan alle andere producten bij overgangsverschijnselen.

Probeer het minimaal een maand en kijk wat het voor jou doet!

Eindelijk werkt er iets. Ik heb zoveel geprobeerd.

“Ik heb het allemaal gedaan: monnikspeper, zilverkaars en al die andere kruidenproducten. Nu heb ik menoElle en het werkt. Het duurde even (5 weken) maar nu voel ik me zoals vroeger.

Geen opvliegers, niet meer zo moe en uitgeblust, en over het algemeen ben ik in een beter humeur. En het beste compliment kwam van mijn kinderen: ‘mam, je bent zoals vroeger.’

Duidelijke aanrader wat mij betreft!”

Hanna
MenoElle

Een natuurlijke, veilige oplossing voor jou

Klinisch getest op werkzaamheid en vrij van bijwerkingen*

Zoek je een natuurlijke oplossing tegen overgangsklachten? Menoelle is plantaardig en wordt uitstekend verdragen. In studies kwamen zelfs geen bijwerkingen naar voren. Menoelle is een veilig product en mag je langdurig slikken.

En Menoelle werkt! In studies kwam werkzaamheid naar voren op maar liefst 12 veel voorkomende verschijnselen in de overgang.

Niet voor niets zijn de producten met Estro-G zo populair. Er zijn al miljoenen verpakkingen verkocht. Aan vrouwen die voor de eerste keer iets probeerden maar ook aan vrouwen die alles al geprobeerd hadden of bijwerkingen kregen van andere natuurlijke producten tegen overgangsklachten.

Blijf niet met je klachten lopen, probeer Menoelle.

* Niet geschikt voor personen met een selderijallergie. Menoelle wordt afgeraden als je bloedverdunners gebruikt zoals anticoagulantia en antitrombotica.

Voor als je bewust wat anders zoekt

Vrij van hormonen en isoflavonen / fyto-oestrogenen

EstroCare heeft bewust voor Menoelle Original gekozen: een versie van Menoelle die niet de toevoegingen salie en cayenne bevat zoals in de versie die je elders online of bij drogisterijen ziet in Nederland.

Hiermee is de Menoelle die je bij ons koopt niet alleen vrij van isoflavonen maar helemaal vrij van alle fyto-oestrogenen.

Dit kan belangrijk zijn voor vrouwen die bewust een fyto-oestrogeenvrij product tegen overgangsklachten zoeken. Bijvoorbeeld voor vrouwen die een hormoongevoelige tumoren hebben doorgemaakt. Of voor vrouwen bij wie fyto-oestrogenen niet het gewenste effect hadden.

Menoelle zonder fyto-oestrogenen: voor als je bewust iets anders zoekt

Speciaal voor de behoeftes van een lichaam in de overgang

Bevat een optimale mix van vitamines en mineralen

Slik je al vitaminepreparaten? Grote kans dat je daar nu mee kan stoppen. MenoElle bevat van verschillende essentiële vitamines en mineralen al de aangeraden dagelijkse hoeveelheid.

B vitamines in MenoElle

B- Vitamines wakkeren de energie in het lichaam aan en dragen bij aan psychologische functies en mentale prestaties.

Vitamine D en Calcium in MenoElle

Vitamine D en calcium ondersteunen je botten en spieren.

Zn in MenoElle

Zink voor het behoud van normaal haar, huid en nagels.

Vitamine C in MenoElle

Vitamine C helpt bij vermoeidheid en ondersteunt het immuunsysteem.

Dit zeggen andere vrouwen over MenoElle

Eindelijk geen opvliegers meer.

“Na 3 maanden gebruik ben ik echt enthousiast. Mijn opvliegers zijn praktisch weg en mijn rusteloze, slapeloze nachten behoren tot het verleden. Over het algemeen voel ik me evenwichtiger en positiever. Ik kan het iedereen aanbevelen die overgangsklachten heeft.”

Petra

Super goed!

“Ik gebruik Menoelle sinds februari 2020 … opvliegers plaagden me ongeveer 20 keer per dag zowel overdag als ‘s nachts. Verschrikkelijk! Al vanaf ongeveer 10 dagen gebruik (ik neem er ‘s ochtends en ‘s avonds één) voelde ik een merkbare vermindering :-).

Nu heb ik misschien vier opvliegers in 24 uur en ze zijn veel minder intens. Ik heb ook het gevoel dat mijn huid mooier is geworden.”

Coco

Top!

“Tot nu toe heb ik geen bijzonder goede ervaring gehad met de zogenaamde ‘alternatieve producten’. Maar Menoelle is inderdaad anders.

Niet alleen zijn die vervelende opvliegers afgenomen, mijn humeur is ook aanzienlijk verbeterd en ik voel me weer in balans. Topproduct!”

Sandra
MenoElle en haar voordelen

MenoElle: iets voor jou?

  • Brede ondersteuning bij overgangsverschijnselen
  • Unieke natuurlijke ingrediënten (gestandaardiseerde extract EstroG-100)
  • Veilig en uitstekende verdraagzaamheid
  • MenoElle is vrij van hormonen en fyto-oestrogenen / isoflavonen
  • Optimale mix van vitamines en mineralen, speciaal voor de overgang

* Advies van de Federal Institute for Risk Assessment, EFSA 2015

** Bo-Yeon Kwak et al. (2008): Binding Affinity of EstroG to ER alpha and beta using EnBio Estrogen Receptor. Report by Research Institute of Veterinary Medicine, Chungbuk National University, Korea.

Chang, Albert et. al. (2011): The Effect of Herbal Extract (EstroG-100) on Pre-, Peri- and Post-Menopausal Women: A Randomized Double-blind, Placebo controlled Study. 

EstroCare logo

Selecteer een Afleverpunt