Logo EstroCare
eBook cover Vanaf vandaag minder overgangsklachten

De overgang hoort erbij maar duurt wél jaren. Blijf niet met klachten lopen!

Wil jij jouw overgang beter begrijpen, meer controle krijgen over je eigen lichaam en zelf wat aan je klachten doen? Vraag ons gratis eBook aan vol feiten, achtergronden en tips en gá vandaag nog aan de slag!

  • Waar komen opvliegers vandaan en wat helpt hiertegen?
  • Extra kilo’s tijdens de overgang: hoe komt dit en hoe behoud je je figuur?
  • Wat doet de overgang met je nachtrust en hoe ga je weer beter slapen?
  • Duidelijke onderbouwing waarom de tips je kunnen helpen,
  • Praktische informatie waar je gelijk wat mee kán.
Download gratis

“Dit zou welke vrouw moeten weten …”

De overgang kan een enorme impact hebben op je leven. Je lichaam moet een nieuw evenwicht vinden en deze reorganisatie van hormonen duurt jaren. Gedurende deze overgang kan je heel veel verschillende klachten ervaren die het dagelijks leven behoorlijk kunnen verstoren.

“Overgangsklachten, daar is wat aan te doen.” Dit is hét uitgangspunt van EstroCare. De overgang verloopt voor iedereen anders. Als je begrijpt wat er allemaal gaande is tijdens de overgang, kan je klachten leren herkennen als overgangsgerelateerd en hopelijk er iets aan doen. 

Onze e-books sluiten hierbij aan. Per klacht gaan we in op achtergronden, weetjes en praktische tips. Deel 1 van deze serie richt zich op:

  • Gewichtstoename,
  • Opvliegers,
  • Slecht slapen.

We zijn ervan overtuigd dat elke vrouw in de overgang hier haar voordeel mee kan doen!

De overgang duurt jaren, blijf niet met klachten lopen!

Review Jeanette

“Dit is een fijn overzicht van een paar heel concrete zaken waar je mee aan de slag kan. Met een paar minder voor de hand liggende tips.”

Jeanette
Review Anke

“Er is veel informatie te vinden online maar niet altijd onderbouwd. Hier wel, met duidelijke verwijzingen naar bronnen die achter de tips liggen.”

Anke
Review Karin

“Ik struin al tijden het internet af op zoek naar informatie die me helpt om mijn klachten enigszins te beheersen. Onder deze tips waren toch nog een paar dingen die ik niet wist, leuk!”

Karin

Klaar om zelf een start te maken?

Wil jij ook een begin maken met het verminderen van je overgangsklachten? Meer controle krijgen over je eigen lichaam, minder last van opvliegers, beter slapen en beter je figuur behouden ..?

Maak vandaag nog de start: de tips in dit eBook gaan je zeker helpen!

3D cover eBook NEW site 1
Nynke mogelijkheden

Over EstroCare

We zagen de overgang meer en meer inslaan om ons heen en zagen hoe er geworsteld werd met klachten. Waar vind je hulp? Wat zou kunnen helpen en wat niet? En waarom dan? Moet je aan de hormoontherapie om je klachten écht te verminderen? En als dit niet bij je past; hoe ga je dan aan de slag? Veel vragen waar vaak verrassend weinig duidelijke antwoorden op worden gegeven.

We vinden het belangrijk dat je als vrouw zelf aan de slag kan met het verminderen van je overgangsklachten. Daarom willen we je helpen te begrijpen wat er in je lichaam gebeurt tijdens de overgang, wat de effecten zijn en hoe je deze kunt verminderen.

Wij doen dit door kennis aan te bieden waar je wat mee kán: diepgaande informatie over de menopauze via onze blogs en nieuwsbrieven waarin artsen, experts en ervaringsdeskundigen aan het woord komen. Daarnaast vind je een breed assortiment met producten tegen overgangsklachten bij ons. Met nadruk op hormoonvrij, puur en natuurlijk.

Deze pagina delen?

EstroCare logo
We gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te bieden. Door gebruik te blijven maken van de site ga je hiermee akkoord.