Wij richten ons volledig op vrouwen in de overgang

Dé Menopauze specialist

Wij richten ons volledig op vrouwen in de overgang. Vanuit deze deskundigheid kunnen wij jou ondersteunen als geen ander.

Voor al jouw overgangsklachten

Wij bieden een zeer breed en compleet assortiment van hormoonvrije producten en medische hulpmiddelen. Specifiek samengesteld voor vrouwen zoals jij.

Puur, natuurlijk en duurzaam

Wij houden van zuiver en verantwoord. Onze producten en verpakkingen zijn dan ook zo ‘puur natuur’ en duurzaam mogelijk.


‘Overgangsklachten, daar is wat aan te doen!’ 

Je hoeft niet te blijven lopen met overgangsklachten. Dat is hét uitgangspunt van EstroCare.

Wij geven je informatie over wat je zelf kunt doen om jouw overgangsklachten te verminderen en bieden een breed assortiment producten die écht een verschil kunnen maken hierbij.

Zo willen we je ondersteunen om krachtiger door de overgang heen te gaan; minder impact, minder zorgen, meer vrijheid om te blijven doen wat je wilt.


Onze bestsellers bij overgangsklachten


Over ons

We waren geraakt door de enorme impact die de overgang op onze vriendinnen en kennissen had. En door het feit dat ze vaak niet wisten wat ze hiermee aan moesten want hulp was niet makkelijk gevraagd noch gevonden. Hieruit is het idee voor EstroCare geboren. Omdat we iets wilden betekenen voor alle vrouwen die op hun eigen manier worstelen met de overgang.

Gesterkt door onze jarenlange ervaring in de gezondheidszorg besloten wij in 2019 om EstroCare op te richten. Met als doel een plek te creëren waar je je als vrouw in de overgang begrepen voelt. Waar je uitleg vindt over alles wat er gaande kan zijn in de menopauze. En waar je óók terecht kan voor oplossingen.

Zo willen we je ondersteunen om krachtiger door de overgang heen te gaan; minder impact, minder zorgen, meer vrijheid om te blijven doen wat je wilt.

Ga jij de uitdaging samen met ons aan? 


Wat andere vrouwen zeggen ...


Recente artikelen


Help je andere vrouwen ons te vinden?